Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Skolan för elektroteknik och datavetenskap

Välkommen till de interna sidorna för anställda på skolan för elektroteknik och datavetenskap (EECS) vid KTH. Notera att menyn för KTH:s övergripande intranät återfinns ovan i sidhuvudet.

KTH Kista flyttar till KTH Campus

Verksamheten på KTH Kista kommer från och med vårterminen 2025 succesivt att flyttas till KTH Campus. Flytten ska ge forskare, lärare och studenter mer gemenskap, bättre resurser och närmare samarbete.

Läs mer om KTH Kistas flytt till KTH Campus (internwebben)

Senaste nytt

Ansök till SSF Framtidens Forskningsledare

För nionde gången utlyser Stiftelsen för Strategisk Forskning (SSF) sitt flaggskeppsprogram Framtidens Forskningsledare (FFL-9). Sedan starten år 2000 har programmet utlysts vart tredje år och cirka 1...

Läs artikeln

Brand på taket i KTH:s lokaler i Kista

En brand på taket på taket i KTH:s lokaler vid Isafjordgatan 22 i Kista ägde rum sen måndags kväll 29 april. Pågående arbete med gasol för montering av solceller var den troliga orsaken till branden, ...

Läs artikeln

Fokus på interaktion mellan EECS Fakultetsnämnd och fakultet

Några av skolans lärare har uttryckt oro över att informationsutbytet mellan dem och skolans fakultetsnämnd har varit för lågt, något som är på väg att ändras enligt Fakultetsnämndens vice ordförande ...

Läs artikeln
EECS ledning Joakim Lilliesköld, Markus Hidell, Ann Lantz, Lina Bertling Tjernberg och Henrik Artman
EECS ledning, från vänster: Joakim Lilliesköld, Markus Hidell, Ann Lantz, Lina Bertling Tjernberg och Henrik Artman. György Dán saknas på bilden.

Möt EECS nya ledning

Rekryteringen av vice skolchefer på EECS är klar och den nya ledningen, ledd av skolchef Ann Lantz, är på plats. Här kan du läsa om vad de tycker om sina roller och vad de kommer fokusera på.

Läs artikeln

På gång på skolan

Nyhetsbrevet pEECS

Varje torsdag får du som är anställd på EECS det interna nyhetsbrevet pEECS. Här får du de mest relevanta nyheterna direkt i din inkorg. 

Nyanställda blir automatiskt tillagda i listan. Mejla Kommunikationsenheten  för nyhetstips och frågor.