Skolan för elektroteknik och datavetenskap

Välkommen till de interna sidorna för anställda på skolan för elektroteknik och datavetenskap (EECS) vid KTH. Notera att menyn för KTH:s övergripande intranät återfinns ovan i sidhuvudet.

Sommarrutiner

Bemanning under sommaren

Skolchefsgruppen: Vecka 26 till 31 är skolchefsgruppen på semester. Det innebär att svar och underskrifter kommer att dröja under denna tid.

Så kontaktas skolchefsgruppen i sommaren

Verksamhetsstöd: 24 juni–9 augusti är receptionerna på Borggården, Electrum och Q öppna måndagar och onsdagar klockan 10:00–12:00. Medarbetare finns på plats i ”back office” övrig tid och kan kontaktas via service@eecs.kth.se. 

Hur du får stöd under juni, juli och augusti

Lägg in i kalendern

EECS lärardag

Var med på EECS Lärardag 23 Augusti 8:30 – 13:00.

Frukost och lunch serveras. Lokal: Electrum, KTH Kista i "Sal A". Doodle skickas ut senare.

Program läggs upp på "Social"

Varmt Välkommen

EECS Priser

Året EECS person 2019

Vi gratulerar professor Pontus Johnsson som utsetts till årets EECS-person. Priset instiftades år 2018 och har som syfte att uppmärksamma personer som gjort stora insatser för EECS -skolan och/eller starkt bidragit till vår verksamhets synlighet.

Skolchefsbloggen

Nytt blogginlägg: Den ljusnande framtid…

Det har varit en händelserik vår på KTH. I terminen sista blogginlägg tittar skolchefsgruppen tillbaka på ett intensivt men framgångsrikt halvår med avancemang på internationella rankinglistor och hög efterfrågan på skolans program.

Skolchef Jens Zander

300 anställda deltog i EECS Day

Postertävling, konstutställning, korta föredrag, prisutdelning och en härlig sommarbuffé – så såg programmet på årets EECS Day ut. Dagen gick av stape...

Läs artikeln

A positive side effect of cache monitoring – doing good rather than evil

As billions of internet users demand immediate, reliable access to high-resolution video and social media content through cloud-based apps, how do you...

Läs artikeln

Digitala preventivmedel

Nya digitala preventivmedel har väckt stor uppståndelse. Från godkännandet i Europa och USA, och uppståndelsen i Sverige då flera oönskade graviditete...

Läs artikeln

På gång på skolan

Innehållsansvarig:Maria Malmqvist
Tillhör: EECS
Senast ändrad: 2019-07-02