Skolan för elektroteknik och datavetenskap

Välkommen till de interna sidorna för anställda på skolan för elektroteknik och datavetenskap (EECS) vid KTH. Notera att menyn för KTH:s övergripande intranät återfinns ovan i sidhuvudet.

EECS stöd & service - vad behöver du hjälp med?

Stöd för alla anställda, inklusive lärare och doktorand. Exempel: Inköp, boka mötesrum, signaturer.

bluffmejl

Varning för virusmejl

Just nu skickas många virusmejl till KTH med ämnesrad och innehåll som ser ut att vara från KTH. Dessa innehåller även en Wordfil. Gemensamt är att dessa är från falska avsändare.

Var noggranna med att kontrollera vilken mejladress det kommer ifrån. Öppna inte länkar eller filer som kommer från namn ni känner igen, men där ni inte känner igen mejladressen. 

covid-19

Återgång till skolan – praktisk information

Här har vi samlat de lokala rutiner och anpassningar som tagits fram för att göra vår arbetsplats säker och trygg för alla. För allas säkerhet ber vi er respektera avståndsmarkeringar och visa hänsyn.

Ledningsbeslut 2020

Återgång till arbetsplatsen – hösten 2020

Mot bakgrund av regeringens meddelande om att universitet och högskolor kan återgå till undervisning på campus har rektor beslutat om anpassning av arbetsplatsförlagd verksamhet vid KTH höstterminen 2020.

Skolchefen på EECS har, mot bakgrund av rektors beslut, beslutat om vad som gäller specifikt för EECS-skolans personal.

En blomsteräng.

verksamhetsstödet

Verksamhetsstödet i sommar

Hur du får hjälp med ditt ärende under juni, juli och augusti.

Under sommaren finns personal på plats, men i en begränsad omfattning. Öppettiderna i servicecenter ser annorlunda ut och svarstiderna kan bli något längre.

Grattis Johan Jansson, ny docent på EECS

Anställningsnämnden har beslutat om att anta Johan Jansson, till docent på Avdelningen för beräkningsvetenskap och beräkningsteknik.

Läs artikeln
Besökande studenter under Exjobbsmässan 2019

Exjobbsmässan Digital 2020

Exjobbsmässan, som årligen arrangeras av EECS, erbjuder viktiga möten mellan studenter, forskare och industri. Förra årets mässa lockade 15 forskargru...

Läs artikeln

EECS studenter vann Swedish AI Society Best AI Master's Thesis Award 2020

 Två studenter vid avdelningen för tal, musik och hörsel, Elias Lousseief and Ulme Wennberg, har tilldelats the Swedish AI Society Best AI Master's Th...

Läs artikeln

På gång på skolan

Innehållsansvarig:Moa Hörnquist
Tillhör: EECS
Senast ändrad: 2020-08-11