Till innehåll på sidan

Skolan för elektroteknik och datavetenskap

Välkommen till de interna sidorna för anställda på skolan för elektroteknik och datavetenskap (EECS) vid KTH. Notera att menyn för KTH:s övergripande intranät återfinns ovan i sidhuvudet.

En blomsteräng.

behöver du hjälp?

Verksamhetsstödet i sommar

Hur du får hjälp med ditt ärende under juni, juli och augusti.

Under sommaren finns personal på plats, men i en begränsad omfattning. Öppettiderna i servicecenter ser annorlunda ut och svarstiderna kan bli något längre.

Skolledningens profilbilder med en blomstergirlang.

Sommartider

Snabba sommarfrågor till skolledningen

Ta reda på vad skolledningen har för sommarpreferenser! Vem gillar inte alls att bada, vem går upp i ottan, vem ratar gelato framför GB:s colaglass och vem skippar helt att klippa gräsmattan?

Rustam Nabiev.

KTH Innovation award

Förkämpe för kvinnors och barns hälsa får KTH:s innovationspris

När KTH Innovation Award delas ut för första gången går det till Rustam Nabiev. Han har en glasklar vision: "En dag ska ingen mamma och inget barn lida eller dö av förebyggbara sjukdomar". 

EECS Digital Day

Summering av EECS Digital Day 2021

Missade du skolans digitala sommaravslutning eller vill du se stycken av den igen? Här hittar du skolchefens sommartal och duetten för Oboe och klarinett som framfördes av professor Viggo Kann och universitetslektor Stefan Nilsson. Du kan också ladda ner presentationen från professor Kia Hööks föreläsning.

Ana Ruso och Dagur Ingi Albertsson.

En radikalt annorlunda strategi ledde till pris för bästa paper

Vi har pratat med Ana Rusu, professor vid Elektronik & inbyggda system, och Dagur Ingi Albertsson, doktorand på samma avdelning, som belönats med Best...

Läs artikeln
Sonja Berlijn och Slack.

Ditt nya samarbetsverktyg – EECS Slack

Från och med 16 juni kommer alla anställda på EECS att ha tillgång till Slack. Varför? Läs vår skolchefs tre skäl. Och missa inte instruktionerna från...

Läs artikeln
EECS Award Winner 2021

Årets EECS-pris 2021

Skolan för elektroteknik och datatvetenskaps hedersutnämnande, Årets EECS-pris 2021, delas i år mellan Enhetschefen för utbildningskansliet, Marianne ...

Läs artikeln

På gång på skolan

Innehållsansvarig:Moa Hörnquist
Tillhör: EECS
Senast ändrad: 2021-05-18