Skolan för elektroteknik och datavetenskap

Välkommen till de interna sidorna för anställda på skolan för elektroteknik och datavetenskap (EECS) vid KTH. Notera att menyn för KTH:s övergripande intranät återfinns ovan i sidhuvudet.

Nytt blogginlägg: Hur stort ska basanslaget vara? Och hur ska det fördelas?

I rubrikens enkla fråga döljs en oanad mängd perspektiv, utmaningar och inte minst åsikter... Läs September månads skolchefsbloggen där Lars Nordstöm, vice skolchef med ansvar för fakultetsutveckling och rekrytering, reflekterar i frågan.

Nyheter för lärare

Nyheter från lärardagen den 23 Augusti

Ungefär hälften av våra lärare samlades i Östen Mäkitalo, det stora auditoriet i Electrum, för att starta höstterminen med diskussioner, information och workshops vid höstens lärardag.

Internationella studenter

Nya internationella studenter har anlänt till EECS

När semestern är på väg att ta slut då börjar den mest spännande perioden på året på KTH. De nya studenterna har anlänt och välkomnas med aktiviteter och musik över hela campus för att fira att den akademiska resan just ska påbörjas.

EECS söker ny programansvarig

Vi letar efter en ny programansvarig (PA) för vårt masterprogram i Maskininlärning (TMAIM), som är ett av de största masterprogrammen i Maskininlärning i Europa. Det nya uppdraget börjar 1 januari 2020 och arbetstiden är cirka 25% av en heltidsanställning.

Vid eventuella frågor, kontakta Ann Lantz, grundutbildningsansvarig EECS KTH:

Nytt ramavtal för frukt och mjölk

Från och med 2 september har KTH ett nytt ramavtal på frukt och mjölk.

Läs artikeln

Nytt EECS-informationsmaterial

Nu finns en tryckt informationsfolder om elektroteknik och datavetenskap på KTH. Foldern är på engelska, men finns i PDF-format på både svenska och en...

Läs artikeln

Best Paper Awards to SCS

Congratulations to the three PhD students at the division of Software and Computer Systems recently received three best paper awards: Negar Safinianai...

Läs artikeln

På gång på skolan

Innehållsansvarig:Maria Malmqvist
Tillhör: EECS
Senast ändrad: 2019-08-26