Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Informationsmöte om ett EU-partnerskapsprogram om hälso- och vårdsystem

Publicerad 2020-06-17

Forte bjuder in till ett informationsmöte för att berätta mer om partnerskapsprogrammet Transformation of Health and Care Systems och för att svara på frågor. Mötet kommer att ske digitalt via Microsoft Teams, onsdagen den 24 juni kl. 14:00-15:00.

Arbetet med att förbereda det kommande ramprogrammet för Forskning och Innovation inom EU för perioden 2021-2027, Horizon Europe (HEU), pågår för fullt. I ramprogrammet ingår s.k. partnerskapsprogram, som syftar till breda samarbeten och gemensamma satsningar för att möta utmaningar inom avgränsade områden. Läs mer (era-learn).  

Forte har deltagit i förberedelsearbetet för ett av de tilltänkta partnerskapsprogrammenTransformation of Health and Care Systems, för att vi ser ett stort värde med svenskt deltagande i detta program. Partnerskapsprogrammet bygger på ett brett deltagande av olika typer av aktörer och Forte hoppas att flera svenska organisationer och aktörer är intresserade och ser det angeläget att delta i programmets genomförande.

Här (ec.europa) kan man läsa mer om detta partnerskapsprogram och om vilka möjligheter som kommer att finnas för olika typer av aktörer att delta.

Forte bjuder nu in till ett informationsmöte för att berätta mer om partnerskapsprogrammet Transformation of Health and Care Systems och för att svara på frågor. Mötet kommer att ske digitalt via Microsoft Teams,onsdagen den 24 juni kl. 14:00-15:00.

Kontaktperson
Har du frågor? Hör av dig till tove.hammarberg@forte.se 

Anmälan
Mötet kräver föranmälan. Anmäl dig här.