Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Fikasnack med THS om vad studenter tycker om KTH:s utbildningslokaler

Podden "Fikasnack om framtidens utbildning" – avsnitt 13

Foto: Maja Rosén med svart basker på huvudet.

Johan Fridell fikasnackar med gäster från eller utanför KTH om framtidens utbildning i allmänhet och KTH:s förändringsprogram "Framtidens utbildning" i synnerhet. Denna gång med Maja Rosén som är utbildningsansvarig på Tekniska högskolans studentkår (THS).

Tid: On 2023-09-20 kl 15.00 - 15.30

Videolänk: Zoom

Språk: svenska

Medverkande: Johan Fridell, Maja Rosén (THS), Anna Jerbrant

Exportera till kalender

Chatten i Zoom kommer som vanligt vara öppen så alla är välkomna med frågor och reflektioner.

Dagens gäst: Maja Rosén (THS)

THS har enkätresultat om vad studenterna har för behov när det gäller t.ex. datorsalar, studieplatser och labbmiljöer. Lyssna in för att ta del av resultaten och den målbild som THS tagit fram utifrån datan.

Maja är en av två ansvariga för utbildningsfrågor på THS under VT23-HT24. Hon deltog även i poddavsnitt 4: Fikasnack med THS om vikten av en utvecklande utbildningskultur på KTH

THS webbsida

Tidigare avsnitt

KTH Play

Varje avsnitt textas i KTH Play , först automatiskt och sen (efter ett tag) med manuell korr. Vill du skriva ut textfilen hittar du transkribersfunktionen om du klickar på ikonen längst uppe till höger i videovyn.

Spotify

Spotify

Youtube

youtube.com/@framtidensutbildning

Om podden

Johan Fridell fikasnackar med gäster från eller utanför KTH om framtidens utbildning i allmänhet och KTH:s förändringsprogram Framtidens utbildning  i synnerhet.

Poddar varje vecka från höstterminen 2023

Från och med höstterminen 2023 kommer podden livesändas varje onsdag (vårterminen 2023 körde vi varannan onsdag). Vi fortsätter tills vidare på onsdagarna kl. 15.00–15.30.

Medskapa till podden

Eftersom vi poddar live, så har du möjlighet att ställa frågor och kommentera under samtalets gång. Har du egna önskemål om vad du skulle vilja höra, eller kanske till och med delta själv i podden är du välkommen att höra av dig till framtiden@kth.se  (skriv "podd" i ämnesraden).

Poddvärd: Johan Fridell

Kanske du känner igen poddvärden Johan Fridell, som under coronapandemin fikapoddade med en tidigare KTH-kollega om digitalisering på KTH. Sök på Fikapodden (& Fika) Spotify eller på Youtube.

Johan Flid Fridell
Johan Flid Fridell projektledare jfridell@kth.se 0709606860 Profil