Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Fikasnack med Geir Øien om "Fremtidens teknologistudier" på NTNU

Podden "Fikasnack om framtidens utbildning" – avsnitt 14

Foto Geir Øien – man kort ljust hår , glasögon och skägg.

Johan Fridell fikasnackar med gäster från eller utanför KTH om framtidens utbildning i allmänhet och KTH:s förändringsprogram "Framtidens utbildning" i synnerhet. Denna gång med Geir Øien, professor och centrumledare på NTNU, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet.

Tid: On 2023-09-27 kl 15.00 - 15.30

Videolänk: Zoom

Medverkande: Johan Fridell, Geir Øien, Joakim Lilliesköld

Exportera till kalender

Dagens gäst: Geir Øien från NTNU

NTNU påbörjade sitt utvecklingsprogram för sina ingenjörsutbildningar några år före KTH. Vi kan därför dra lärdom av deras utvecklingsresa samtidigt som vi delar många utmaningar.

Chatten i Zoom kommer som vanligt vara öppen så alla är välkomna med frågor och reflektioner.

Om Geir Øien (ntnu.no)

Fremtidens teknologistudier (ntnu.no)

NTNU:s webbsida (ntnu.no)

Tidigare avsnitt

KTH Play

Varje avsnitt textas i KTH Play , först automatiskt och sen (efter ett tag) med manuell korr. Vill du skriva ut textfilen hittar du transkribersfunktionen om du klickar på ikonen längst uppe till höger i videovyn.

Spotify

Spotify

Youtube

youtube.com/@framtidensutbildning

Om podden

Johan Fridell fikasnackar med gäster från eller utanför KTH om framtidens utbildning i allmänhet och KTH:s förändringsprogram Framtidens utbildning  i synnerhet.

Poddar varje vecka från höstterminen 2023

Från och med höstterminen 2023 kommer podden livesändas varje onsdag (vårterminen 2023 körde vi varannan onsdag). Vi fortsätter tills vidare på onsdagarna kl. 15.00–15.30.

Medskapa till podden

Eftersom vi poddar live, så har du möjlighet att ställa frågor och kommentera under samtalets gång. Har du egna önskemål om vad du skulle vilja höra, eller kanske till och med delta själv i podden är du välkommen att höra av dig till framtiden@kth.se  (skriv "podd" i ämnesraden).

Poddvärd: Johan Fridell

Kanske du känner igen poddvärden Johan Fridell, som under coronapandemin fikapoddade med en tidigare KTH-kollega om digitalisering på KTH. Sök på Fikapodden (& Fika) Spotify eller på Youtube.

Johan Flid Fridell
Johan Flid Fridell projektledare jfridell@kth.se 0709606860 Profil