Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Fikasnack med Charlotte och Pontus om bibliotekets undervisningsstöd och studenters digitala färdigheter

Podden "Fikasnack om framtidens utbildning" – avsnitt 19

Pontus Juth och Charlotte Janson står i KTH Biblioteket

Johan Fridell fikasnackar med gäster från eller utanför KTH om framtidens utbildning i allmänhet och KTH:s förändringsprogram "Framtidens utbildning" i synnerhet. Denna gång med Charlotte Janson och Pontus Juth som jobbar på KTH Biblioteket (KTHB).

Tid: On 2023-11-08 kl 15.00 - 15.30

Videolänk: Zoom

Språk: svenska

Medverkande: Johan Fridell, Charlotte Janson, Pontus Juth, Per Fagrell

Exportera till kalender

Chatten i Zoom kommer som vanligt vara öppen så alla är välkomna med frågor och reflektioner.

Dagens gäster: Charlotte Janson och Pontus Juth

På biblioteket pågår många aktiviteter, i det här samtalet fokuserar vi på på den undervisning biblioteket gör för studenter och om resultaten från en nyss genomförd undersökning om studenters digitala färdigheter.

KTHB:s webbplats

Bibliotekets undervisning

KTHB är en avdelning på Verksamhetsstöd (VS)

Om podden

Tidigare avsnitt

KTH Play

Varje avsnitt textas i KTH Play , först automatiskt och sen (efter ett tag) med manuell korr. Vill du skriva ut textfilen hittar du transkribersfunktionen om du klickar på ikonen längst uppe till höger i videovyn.

Spotify

Spotify

Youtube

youtube.com/@framtidensutbildning

Johan Fridell fikasnackar med gäster från eller utanför KTH om framtidens utbildning i allmänhet och KTH:s förändringsprogram Framtidens utbildning  i synnerhet.

Poddar varje vecka från höstterminen 2023

Från och med höstterminen 2023 kommer podden livesändas varje onsdag (vårterminen 2023 körde vi varannan onsdag). Vi fortsätter tills vidare på onsdagarna kl. 15.00–15.30.

Medskapa till podden

Eftersom vi poddar live, så har du möjlighet att ställa frågor och kommentera under samtalets gång. Har du egna önskemål om vad du skulle vilja höra, eller kanske till och med delta själv i podden är du välkommen att höra av dig till framtiden@kth.se  (skriv "podd" i ämnesraden).

Poddvärd: Johan Fridell

Kanske du känner igen poddvärden Johan Fridell, som under coronapandemin fikapoddade med en tidigare KTH-kollega om digitalisering på KTH. Sök på Fikapodden (& Fika) Spotify eller på Youtube.

Johan Flid Fridell
Johan Flid Fridell projektledare jfridell@kth.se 0709606860 Profil