Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Fikasnack om flippat klassrum med Joakim Jaldén

Podden "Fikasnack om framtidens utbildning" – avsnitt 24

Foto på Joakim.

Johan Fridell fikasnackar med gäster från eller utanför KTH om framtidens utbildning i allmänhet och KTH:s förändringsprogram "Framtidens utbildning" i synnerhet. Denna gång med Joakim Jaldén, professor i signalbehandling på Skolan för elektroteknik och datavetenskap (EECS).

Tid: On 2023-12-13 kl 15.00 - 15.30

Videolänk: Zoom

Språk: svenska

Medverkande: Johan Fridell, Joakim Jaldén

Exportera till kalender

Chatten i Zoom kommer som vanligt vara öppen så alla är välkomna med frågor och reflektioner.

Dagens gäst: Joakim Jaldén

Joakim är professor i signalbehandling på EECS . Han är en engagerad forskare och lärare med många roller på KTH. Bland annat är han programansvarig för civilingenjörsprogrammet Elektroteknik (CELTE) och del av Digital futures fakultet. Sedan 2013 har han jobbat aktivt med video i undervisningen och flippat (omvänt) klassrum. 

”Helt okej att inte alltid vara bäst” (artikel 2023-10-02)

Joakims profil

Om podden

Tidigare avsnitt

KTH Play

Varje avsnitt textas i KTH Play , först automatiskt och sen (efter ett tag) med manuell korr. Vill du skriva ut textfilen hittar du transkribersfunktionen om du klickar på ikonen längst uppe till höger i videovyn.

Spotify

Spotify

Youtube

youtube.com/@framtidensutbildning

Johan Fridell fikasnackar med gäster från eller utanför KTH om framtidens utbildning i allmänhet och KTH:s förändringsprogram Framtidens utbildning  i synnerhet.

Poddar varje vecka från höstterminen 2023

Från och med höstterminen 2023 kommer podden livesändas varje onsdag (vårterminen 2023 körde vi varannan onsdag). Vi fortsätter tills vidare på onsdagarna kl. 15.00–15.30.

Medskapa till podden

Eftersom vi poddar live, så har du möjlighet att ställa frågor och kommentera under samtalets gång. Har du egna önskemål om vad du skulle vilja höra, eller kanske till och med delta själv i podden är du välkommen att höra av dig till framtiden@kth.se  (skriv "podd" i ämnesraden).

Poddvärd: Johan Fridell

Kanske du känner igen poddvärden Johan Fridell, som under coronapandemin fikapoddade med en tidigare KTH-kollega om digitalisering på KTH. Sök på Fikapodden (& Fika) Spotify eller på Youtube.

Johan Flid Fridell
Johan Flid Fridell projektledare jfridell@kth.se 0709606860 Profil