Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Fikasnack med KTH:s rektor Anders Söderholm

Podden "Fikasnack om framtidens utbildning" – avsnitt 36

Anders Söderholm

Johan Fridell fikasnackar med gäster från eller utanför KTH om framtidens utbildning i allmänhet och KTH:s förändringsprogram "Framtidens utbildning" i synnerhet. Denna gång med KTH:s rektor Anders Söderholm.

Tid: On 2024-04-17 kl 14.30 - 15.00

Videolänk: Zoom

Språk: svenska

Medverkande: Johan Fridell, Anders Söderholm, Joakim Lilliesköld

Exportera till kalender

Chatten i Zoom kommer som vanligt vara öppen så alla är välkomna med frågor och reflektioner.

Dagens gäst: rektor Anders Söderholm

I detta avsnitt kommer poddvärden Johan Fridell och programledaren för Framtidens utbildning Joakim Lilliesköld gästas av rektor Anders Söderholm.

KTH:s rektor Anders Söderholm

Anders blogg

Om podden

Tidigare avsnitt

KTH Play

Varje avsnitt textas i KTH Play , först automatiskt och sen (efter ett tag) med manuell korr. Vill du skriva ut textfilen hittar du transkribersfunktionen om du klickar på ikonen längst uppe till höger i videovyn.

Spotify

Spotify

Youtube

youtube.com/@framtidensutbildning

Johan Fridell fikasnackar med gäster från eller utanför KTH om framtidens utbildning i allmänhet och KTH:s förändringsprogram Framtidens utbildning  i synnerhet.

Medskapa till podden

Eftersom vi poddar live, så har du möjlighet att ställa frågor och kommentera under samtalets gång. Har du egna önskemål om vad du skulle vilja höra, eller kanske till och med delta själv i podden är du välkommen att höra av dig till framtiden@kth.se  (skriv "podd" i ämnesraden).

Poddvärd: Johan Fridell

Kanske du känner igen poddvärden Johan Fridell, som under coronapandemin fikapoddade med en tidigare KTH-kollega om digitalisering på KTH. Sök på Fikapodden (& Fika) på Spotify eller Youtube.

Johan Flid Fridell
Johan Flid Fridell projektledare jfridell@kth.se 0709606860 Profil