Till innehåll på sidan

Digital tillgänglighet: Nuläget och framtiden på KTH

Välkommen till ett Lunch ‘n’ Learn om digital tillgänglighet med Jan Gulliksen och Stefan Johansson, forskare inom människa-datorinteraktion. Vi introducerar varför digital tillgänglighet är viktigt, vad KTH har gjort hittills och vad som planeras framöver.

Tid: On 2022-04-20 kl 12.15 - 13.00

Plats: Online via Zoom

Videolänk: Zoom-rum för LnL

Språk: svenska

Medverkande: Jan Gulliksen, Stefan Johansson

Webbinariet ges på svenska och kommer att spelas in. 

Digital tillgänglighet är viktigt för alla anställda

Detta webbinarium riktar sig till dig som skapar och tillhandahåller digitalt material på KTH vare sig du är forskare, lärare eller administratör.

Under pandemin fick tillgängligheten inom utbildningen på KTH en undanskymd roll. Nu är det hög tid att ändra på det, inte bara på grund av lagkrav utan även för att möta KTH:s övergripande mål.

Vi informerar övergripande om vad digital tillgänglighet är och visar på varför det är viktigt samt ger en överblick över det arbete som kommer att behöva göras och vart du kan vända dig för att få veta mer.

Det kommer även att finnas tid för frågor som besvaras av Jan Gulliksen, vicerektor för digitalisering och av Stefan Johansson, vår främste expert inom digital tillgänglighet samt av personal som jobbar med tillgänglighet på KTH.

Presentatörer

Relaterat innehåll

Digital tillgänglighet på KTH

Innehållsansvarig:e-learning@kth.se
Tillhör: KTH Intranät
Senast ändrad: 2022-04-21