Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Future Digileaders 2022

Future Digileaders är ett årligt evenemang för utvalda forskare i tidiga karriärer som är intresserade av det breda området digitalisering och som identifierar sig som kvinnor eller är icke-binära. Evenemanget består av en karriärworkshop med föredrag, paneler och uppriktiga diskussioner vilket ger möjligheter att träffa inspirerande förebilder och att nätverka med varandra.

Tid: Ti 2022-10-18 kl 12.00 - 18.30

Plats: Digitalt

Språk: Engelska

Kontakt:

Exportera till kalender

Deltagande endast genom ansökan.

Deadline: Ansökningar måste lämnas in senast den 7 oktober 2022 (var som helst på jorden).

ONLINE-workshopen börjar kl 12:00. Se fram emot ett rikt program som inkluderar ett virtuellt besök i Ericsson Imagine Studio, föredrag av professor Maaike Kleinsmann, TU Delft och professor Gesche Joost, Berlin University of the Arts och paneldiskussioner med fokus på karriärvägar, ledarskap och hållbar balans mellan arbete och privatliv.

Evenemanget är en del av Digitalize i Stockholm, en årlig konferens och mötesplats för globala tankeledare, forskare och andra intresserade som är engagerade i transformation genom digitalisering i akademi, industri, myndigheter och civilsamhället. Konferensen organiseras av Digital Futures.

Länk till program

Länk till ansökan

Kontakt: Sanna Kuoppamäki, KTH Royal Institute of Technology, fsannaku@kth.se  OR Johanna Gavefalk, Digital Futures, jgav@kth.se

För mer information