Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Seminarium: Så har Europeiska kommissionens ramprograms utvecklats – och detta kan du förvänta dig framöver

Välkommen till ett seminarium om utvecklingen av Europeiska kommissionens ramprogram för forskning och innovation från starten till dess nuvarande form: Horizon Europe.

Tid: On 2024-05-29 kl 15.00 - 17.00

Plats: H1, Teknikringen 33, KTH Campus

Exportera till kalender

Utforska resan för Europeiska kommissionens ramprogram, nu känt som Horizon Europe, från dess tidiga skeden på 1980-talet till dess nuvarande form. Denna diskussion är särskilt relevant eftersom diskussioner om nästa ramprogram för forskning och innovation, FP10, pågår. 

Få insikter från experten Dan Andrée, direktör vid universitetsalliansen Stockholm Trios EU-kontor i Bryssel, med lång erfarenhet av Bryssel FoU&I (forskning, utveckling och innovation) politik.  

Annika Borgenstam, KTH:s vicerektor för forskning, inviger seminariet. 

Detta evenemang är öppet för kollegor från Stockholm Trio: Karolinska Institutet, Stockholms universitet, KTH, KTHs strategiska partners och alla intresserade av EU:s forsknings- och innovationspolitik. Efter seminariet är du varmt välkommen att stanna för en mingelstund. 

Registrering 

Vänligen registrera dig här.  

Eftersom det finns ett begränsat antal platser till det här evenemanget och vi vill säkerställa representation från flera olika organisationer, kommer vi att fördela platser i enlighet med detta. Vi bekräftar om du har fått en plats när evenemanget närmar sig.

Om du har några frågor eller behöver ytterligare information, vänligen kontakta Anna Raask  vid KTH Forskningsstöd (RSO). 

Läs en intervju med Dan Andrée här