Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Välkomstdag för nya medarbetare

Vi har samlat KTH:s ledning och olika nyckelpersoner som välkomnar dig och berättar om universitetet och verksamheten. Vi bjuder på mingel och diskussioner med möjlighet att träffa andra som är nya på KTH och utbyta erfarenheter. Du kommer också kunna ställa frågor till fackförbunden och representanter för olika stödfunktioner på KTH. Självklart gör vi riskbedömningar och tar de åtgärder som behövs för att minimera smittspridningen av Covid-19 på alla våra utbildningar och aktiviteter.

Tid: On 2020-11-04 kl 08.45 - 15.00

Plats: Online

Exportera till kalender

Varmt välkommen att delta på välkomstdagen föör nya medarbetare på KTH. Välkomstdagen ges enbart online pga FHM:s restriktioner.

Vi har begränsat antal platser på plats för att underlätta för att hålla avståndet pga Covid-19. Därutöver har vi anpassat programmet till social distansering, säkerställt tillgången till tvål och handsprit samt beställt portionsförpackad förtäring till pauserna.

Med välkomstdagen vill vi att du på kort tid ska få en god överblick av KTH:s organisation, verksamheter, strategiska mål men också nyttiga kontakter. Vi vill att du ska få en rolig och intressant introduktion till KTH som din nya arbetsgivare.

Evenemanget kommer att vara tvåspråkigt, på svenska och engelska och som deltagare kan du välja vilket av språken du vill använda.

Fika och enklare lunch serveras på plats.

Kontakt: personalutveckling@kth.se