Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Lokaler och campus

Avfall

Rutiner inom vårt miljöledningsystem styr hur vi arbetar och säkerställer att vi lever upp till bindande krav, legala och andra krav. Här finns alla lokala rutiner och verktyg som behövs för att medarbetare på CBH-skolan ska göra rätt i miljöarbetet och arbeta enligt vårt miljöledningssystem.

Ombyggnationer och renoveringar

Planerar ni att starta ett renoveringsprojekt eller ex ombyggnation av labb, vänligen kontakta oss på infrastruktur så snart som möjligt så vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Du når oss via service@cbh.kth.se

Flyttjänster

Vid flytt av möbler, instrument m.m. Vänligen kontakta oss på infrastruktur redan i planeringsstadiet så vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Du kan nå oss via service@cbh.kth.se

Parkeringstillstånd

Runtom på campus Valhallavägen finns parkeringsplatser där vem som helst får parkera mot en avgift och där KTH:s personal får parkera till personaltaxa.

Felanmälan Campus Flemingsberg

Om du upptäcker något på din avdelning eller campus Flemingsberg som behöver felanmälas går det bra att kontakta Infrastrukturgruppen via service@cbh.kth.se

Vid akut händelse så som t.ex. en vattenläcka, så ber vi dig att omedelbart kontakta Mats Hedlund på +46 8 790 9756 (vardagar kl.07.00-15.00), övrig tid ber vi er att kontakta Hemsö på telefonnummer +46 (0)771 777 111.

Felanmälan campus Valhallavägen, Albanova och Solna

Om du upptäcker något på din avdelning eller CBH skolan, som behöver felanmälas, men bedömer att det inte är akut så ber vi er rapportera till oss på Infrastrukturgruppen via service@cbh.kth.se .

Vid akut händelse så som t.ex. vattenläcka, så ber vi dig att omedelbart ta kontakt med Akademiska hus på +46 (0)10-557 24 00.