Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Utlysningar: Future Laureates Societal Challenges Programme och Science Diplomacy Academy, SKERIC

Sista ansökningsdag: 23 april 2024

Publicerad 2024-04-03

Sweden-Korea Education, Research, and Innovation Collaboration (SKERIC) är ett samarbetsprojekt mellan åtta ledande universitet i Sverige och Korea.

Utlysningarna för Future Laureates Societal Challenges Program och Science Diplomacy Academy är nu öppna för och du är välkommen att skicka in din ansökan via SKERICs webbsida.

SKERIC fokuserar på nästa generations akademiker och innovatörer i Korea och Sverige. Organisationen syftar till att introducera blandade samarbetsplattformar och modeller för internationella och tvärvetenskapliga karriärutvecklingsprogram, internationella akademiska ledarskapsprogram och matchmaking-evenemang för forskare och representanter för forskningsbaserade start-ups/spin-offs.

SKERIC samfinansieras av Stiftelsen för internationellt samarbete inom forskning och högre utbildning (STINT).

Utlysning: Future Laureates Societal Challenges Program

SKERIC inbjuder doktorander och forskare som disputerat 2020 eller senare att ansöka om deltagande i Future Laureates Societal Challenges Programme.

Läs mer på SKERICs webbsida

Skicka din ansökan till Charlotte Almqvist

Utlysning: Science Diplomacy Academy - Academic Program for Future Scientific Leaders

Science Diplomacy Academy är ett ledarskapsprogram utformat för att ge 30 deltagare verktyg för att navigera i en komplex terräng av globalisering och akademi. Det kommer att vara 15 deltagare från Sverige respektive Korea, som kommer att följa programmet.

Läs mer på SKERICs webbsida

 Skicka din ansökan till Charlotte Almqvist