Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Energiutblick 2021

Nu är anmälan öppen till Energimyndighetens konferens Energiutblick 2021! Konferensen sänds live den 28 april och det kommer att finnas utrymme för både dialog och kunskapsutbyte. På konferensen deltar bland annat energiminister Anders Ygeman och Sveriges ambassadör i USA, Karin Olofsdotter.

Tid: On 2021-04-28 kl 10.00 - 16.00

Plats: Digitalt

Medverkande: Energimyndigheten

Exportera till kalender

Energiutblick 2021 erbjuder ett direktsänt soffprogram med Energimyndighetens generaldirektör Robert Andrén och programledaren Eva Hamilton som blickar ut och samtalar med inbjudna gäster. Vi erbjuder dig ett fullspäckat program med många olika gäster och inslag internationellt, nationellt och regionalt. Du kommer att få en tillbakablick på vad som hänt de senaste två åren tekniskt, politiskt, finansiellt och institutionellt. Dessutom kommer ambassadör Karin Olofsdotter att samtala om vad maktskiftet i USA kan ha för påverkan på de gröna frågorna.

Detta och mycket mer vill vi dela med dig som har en viktig funktion i omställningen av energisystemet. Du kommer att kunna ställa frågor via chatt och det kommer även att finnas utrymme för dialog med andra deltagare. Titta in på programmet för att se fler intressanta gäster och spännande inslag.

Läs mer och anmäl dig här (Energimyndigheten).