Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Lunch 'n' Learn

Lunch 'n' Learn är en webbinarieserie från E-lärande där vi tar upp digitala undervisningsverktyg, arbetssätt och goda exempel. Lunch 'n' Learn är också ett forum för KTH:s lärare för att dela kunskap och erfarenheter. Här finns information om kommande och genomförda webbinarier.

Senaste webbinariet

Titel: Lunch 'n' Learn Skapa professionellt föreläsningsmaterial.

Inspelning från 9/4-24.

Dokumentationsnyheten "Skapa professionellt föreläsningsmaterial"

Tidigare webbinarier

Tidigare webbinarier med PowerPoint-presentationer

Samtliga webbinarier spelas in och kan ses igen på KTH Play. De publiceras oftast inom tre dagar. Vissa webbinarier kommer dela PowerPoint-presentationen eller annat material efteråt i form av en PDF. Du hittar PDF:en i anslutning till videon i KTH Play under "Attachments". Du behöver vara inloggad i KTH Play för att komma åt filen.

Genomförda webbinarium - Lunch 'n' Learns kanal på KTH Play

Vad vill du se i kommande Lunch 'n' Learn?

Lunch 'n' Learn är även ett forum för KTH:s lärare för att dela kunskap och erfarenheter av att arbeta med digitala verktyg i undervisningen, med fokus på pedagogiska lösningar. Vill du berätta om något du själv gjort? Det kan vara exempel på något som du tycker blev riktigt bra då det gäller kursdesign. Eller om annat som varit mer utmanande och svårt som du vill lyfta. Du kan också lämna förslag på ämne för kommande webbinarier.

Kontakta: e-learning@kth.se .