Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Lärare berättar: "Undervisning med studenter på distans och i sal"

Hur är det egentligen att undervisa när studenterna finns med både i sal och online? Vad bör man tänka på och finns det några bra tips? Det här är några av de frågor som kommer behandlas då professor Carl-Mikael Zetterling presenterar sina erfarenheter från läsperiod 1 då denna typ av undervisning genomfördes.

Tid: On 2020-10-21 kl 12.15 - 13.00

Plats: Online via Zoom: https://kth-se.zoom.us/j/829795643

Medverkande: Carl-Mikael Zetterling

Exportera till kalender

Synkrona föreläsningar och hemmalabb

Läsperiod 1 innebar en viss återgång till campus-undervisning, där vissa kurser har haft synkrona undervisningstillfällen där studenterna kunnat vara med både i sal på campus och online (tex via Zoom). Att hantera studenter på distans samtidigt med studenter i undervisningssalen är en ny situation för många, med en hel del nya utmaningar för att få undervisningen att fungera. Carl-Mikael kommer under webbinariet berätta om vilken utrustning han använt och kombinerat undervisning i sal och online tillsammans med inspelning och möjligheter till laborationer som kan utföras hemma. Om du kommer undervisa på detta sätt under period 2 så kommer detta webbinarium vara värdefullt.

Webbinariet ges på svenska och kommer att spelas in.

Presentatör

Carl-Mikael Zetterling
Carl-Mikael Zetterling professor, avdelningschef bellman@kth.se 087904344 Profil

Rekommenderad Zoom-anslutning

Notera: Du ansluter till webbinariet via Zoom-länken ovan via din webbläsare. Du behöver inte installera något, men ljud och bild blir bättre om du installerar och använder Zoom-klienten/appen .

Innehållsansvarig:e-learning@kth.se
Tillhör: KTH Intranät
Senast ändrad: 2020-10-21