Till innehåll på sidan

Studenter berättar: "Att studera i pandemitider"

Hur har KTH:s studenter upplevt undervisningen på distans under pandemin? Hur har det påverkat dem och deras studier? Det är några av de frågor som kommer belysas under detta Lunch 'n' Learn-webbinarium.

Tid: On 2021-01-20 kl 12.15 - 13.00

Plats: Online via Zoom: https://kth-se.zoom.us/j/829795643

Studentperspektiv på distansundervisningen

Den snabba omställningen till distansundervisning i mars 2020 innebar en utmaning för många lärare. På vilket sätt som det hanterats av olika lärare har vi belysts i flera tidigare Lunch 'n' Learn-webbinarium. I detta webbinarium är istället studentperspektivet i fokus.

Det som kommer tas upp är bland annat för- och nack-delar med de olika undervisningslösningar för distansstudier som förekommit, hur studenternas studiemotivation påverkas och hur livet som student har förändrats. En del mindre uppenbara konsekvenser, som drabbar många studenter, kommer även att tas upp.

Presentatör

Teo Elmfeldt, student på masterprogrammet i tillämpad matematik och beräkningsmatematik. Han har även jobbat aktivt med studentinflytande på KTH under de senaste två åren. Teo kommer att presentera både sitt eget perspektiv och hur KTH-studenter i stort uppfattat undervisningen under pandemin.

Rekommenderad Zoom-anslutning

Notera: Du ansluter till webbinariet via Zoom-länken ovan via din webbläsare. Du behöver inte installera något, men ljud och bild blir bättre om du installerar och använder Zoom .

Innehållsansvarig:e-learning@kth.se
Tillhör: KTH Intranät
Senast ändrad: 2021-01-15