Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Fikasnack med Dr Ruth Graham om utvecklingen av ingenjörsutbildning

Podden "Fikasnack om framtidens utbildning" – avsnitt 9

Photo: Ruth Graham


Johan Fridell fikasnackar med gäster från eller utanför KTH om framtidens utbildning i allmänhet och KTH:s förändringsprogram Framtidens utbildning i synnerhet. Denna gång med Dr Ruth Graham och Joakim Lilliesköld.

Tid: On 2023-08-23 kl 15.00 - 15.30

Videolänk: Zoom

Språk: Engelska

Medverkande: Johan Fridell, Ruth Graham, Joakim Lilliesköld

Exportera till kalender

Dagens poddgäst: Dr Ruth Graham

Dr Ruth Graham, som har 20 års erfarenhet av akademisk forskning och utveckling av högre utbildning, besöker KTH 23-24 augusti. En av aktiviteterna under hennes två dagarsbesök är att delta i Fikasnackspodden (därför kommer det tidigare annonserade fikasnacket om utvecklingsprojekt på CBH och ITM att skjutas fram en vecka). 

Chatten i Zoom kommer som vanligt vara öppen så alla är välkomna med frågor och reflektioner.

Om Dr Ruth Graham (engelska på rhgraham.org)

Delta i seminarier med Dr Graham

  1. "Sätt att belöna och erkänna universitetsundervisning"  Onsdag 23/8 kl 16.00–17.00 (KTHB Salongen/Zoom)
  2. Utforska den framtida inriktningen för ingenjörsutbildningen  Torsdag 24/8 kl. 12.00-13.00 i Digital futures lokaler/Zoom). Vi bjuder på lunchmackor till de 50 första deltagarna (först till kvarn).

Om podden

Johan Fridell fikasnackar med gäster från eller utanför KTH om framtidens utbildning i allmänhet och KTH:s förändringsprogram Framtidens utbildning  i synnerhet.

Poddar varje vecka från höstterminen 2023

Från och med höstterminen 2023 kommer podden livesändas varje onsdag (vårterminen 2023 körde vi varannan onsdag). Vi fortsätter tills vidare på onsdagarna kl. 15.00–15.30.

Medskapa till podden

Eftersom vi poddar live, så har du möjlighet att ställa frågor och kommentera under samtalets gång. Har du egna önskemål om vad du skulle vilja höra, eller kanske till och med delta själv i podden är du välkommen att höra av dig till framtiden@kth.se  (skriv "podd" i ämnesraden).

Poddvärd: Johan Fridell

Kanske du känner igen poddvärden Johan Fridell, som under coronapandemin fikapoddade med en tidigare KTH-kollega om digitalisering på KTH. Sök på Fikapodden (& Fika) Spotify eller på Youtube.

Johan Flid Fridell
Johan Flid Fridell projektledare jfridell@kth.se 0709606860 Profil