Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Fikasnack med CBH:s och ITM:s GA om utvecklingsprojekt som startar 2023

Podden "Fikasnack om framtidens utbildning" – avsnitt 10

Rosa och gröna lappar på 13 mörkblåa textboxar, klustrade i 5 lökformade lager (A-E).
Projektens primära mappning till ramverkets områden/principer. Rosa projekt är initierade av Framtidens utbildning och genomförs av skolorna (gröna lappar är övriga projekt).

Johan Fridell fikasnackar med gäster från eller utanför KTH om framtidens utbildning i allmänhet och KTH:s förändringsprogram "Framtidens utbildning" i synnerhet. Denna gång med Mats Nilsson och Anna Jerbrant, grundutbildningsansvariga (GA) på Skolan för kemi, bioteknologi och hälsa (CBH) respektive Skolan för industriell teknik och management (ITM).

Tid: On 2023-08-30 kl 15.00 - 15.30

Videolänk: Zoom

Språk: Svenska

Medverkande: Johan Fridell, Anna Jerbrant och Mats Nilsson

Exportera till kalender

Dagens snack med CBH:s och ITM:s GA 

I det tionde avsnittet kommer Johan fortsätta prata om projektportföljen för 2023. Tidigare har SCI:s och EECS GA gästat podden och lyft några projekt som de ska påbörja under 2023. Denna gång är det CBH:s och ITM:s tur.

Chatten i Zoom kommer som vanligt vara öppen så alla är välkomna med frågor och reflektioner.

Sammanställning av projekt som startar 2023 för framtidens utbildning

Om podden

Johan Fridell fikasnackar med gäster från eller utanför KTH om framtidens utbildning i allmänhet och KTH:s förändringsprogram Framtidens utbildning  i synnerhet.

Poddar varje vecka från höstterminen 2023

Från och med höstterminen 2023 kommer podden livesändas varje onsdag (vårterminen 2023 körde vi varannan onsdag). Vi fortsätter tills vidare på onsdagarna kl. 15.00–15.30.

Medskapa till podden

Eftersom vi poddar live, så har du möjlighet att ställa frågor och kommentera under samtalets gång. Har du egna önskemål om vad du skulle vilja höra, eller kanske till och med delta själv i podden är du välkommen att höra av dig till framtiden@kth.se  (skriv "podd" i ämnesraden).

Poddvärd: Johan Fridell

Kanske du känner igen poddvärden Johan Fridell, som under coronapandemin fikapoddade med en tidigare KTH-kollega om digitalisering på KTH. Sök på Fikapodden (& Fika) Spotify eller på Youtube.

Johan Flid Fridell
Johan Flid Fridell projektledare jfridell@kth.se 0709606860 Profil