Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Fikasnack om examinationsflödet – hur kan tillsammansarbete bidra till ett bättre verksamhetsstöd i en snabbt föränderlig värld?

Podden "Fikasnack om framtidens utbildning" – avsnitt 15

Svartvitt foto av blond kvinna med mörk tröja framför ett fönster.

Johan Fridell fikasnackar med gäster från eller utanför KTH om framtidens utbildning i allmänhet och KTH:s förändringsprogram "Framtidens utbildning" i synnerhet. Denna gång med Elin Lindblad.

Tid: On 2023-10-04 kl 15.00 - 15.30

Videolänk: Zoom

Språk: svenska

Medverkande: Johan Fridell, Elin Lindblad, Anna Jerbrant

Exportera till kalender

Chatten i Zoom kommer som vanligt vara öppen så alla är välkomna med frågor och reflektioner.

Dagens gäst: Elin Lindblad

Elin har arbetat som projektledare inom examination på KTH de senaste åren och har i sina projekt sett behoven av tillsammansarbete för att lyckas med förändringar av processer och system för examination. Just nu arbetar hon med etableringen av ett tvärfunktionellt team för flöde examination där arbetssätt för strukturerat tillsammansarbete ska utvecklas och testas.

Tidigare avsnitt

KTH Play

Varje avsnitt textas i KTH Play , först automatiskt och sen (efter ett tag) med manuell korr. Vill du skriva ut textfilen hittar du transkribersfunktionen om du klickar på ikonen längst uppe till höger i videovyn.

Spotify

Spotify

Youtube

youtube.com/@framtidensutbildning

Om podden

Johan Fridell fikasnackar med gäster från eller utanför KTH om framtidens utbildning i allmänhet och KTH:s förändringsprogram Framtidens utbildning  i synnerhet.

Poddar varje vecka från höstterminen 2023

Från och med höstterminen 2023 kommer podden livesändas varje onsdag (vårterminen 2023 körde vi varannan onsdag). Vi fortsätter tills vidare på onsdagarna kl. 15.00–15.30.

Medskapa till podden

Eftersom vi poddar live, så har du möjlighet att ställa frågor och kommentera under samtalets gång. Har du egna önskemål om vad du skulle vilja höra, eller kanske till och med delta själv i podden är du välkommen att höra av dig till framtiden@kth.se  (skriv "podd" i ämnesraden).

Poddvärd: Johan Fridell

Kanske du känner igen poddvärden Johan Fridell, som under coronapandemin fikapoddade med en tidigare KTH-kollega om digitalisering på KTH. Sök på Fikapodden (& Fika) Spotify eller på Youtube.

Johan Flid Fridell
Johan Flid Fridell projektledare jfridell@kth.se 0709606860 Profil