Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

​​Fikasnack om ett utvecklingsprojekt om experimentella miljöer på KTH​

Podden "Fikasnack om framtidens utbildning" – avsnitt 40

Martin Edin Grimheden och Magnus Wiktorsson
Martin Edin Grimheden, privat foto, och Magnus Wiktorsson, foto av Anneli Nygårds.

Johan Fridell fikasnackar med gäster från eller utanför KTH om framtidens utbildning i allmänhet och KTH:s förändringsprogram "Framtidens utbildning" i synnerhet. Denna gång med Martin Edin Grimheden och Magnus Wiktorsson, projektledare på PRIMO Lab.

Tid: On 2024-05-29 kl 15.00 - 15.30

Videolänk: Zoom

Språk: svenska

Medverkande: Johan Fridell, Joakim Lilliesköld, Martin Edin Grimheden, Magnus Wiktorsson

Exportera till kalender

Chatten i Zoom kommer som vanligt vara öppen så alla är välkomna med frågor och reflektioner.

Dagens gäster: Martin Edin Grimheden och Magnus Wiktorsson

Möjligheten att kombinera teori med praktik, i form labbövningar eller praktiskt arbete i experimentella miljöer, är ett särdrag för all ingenjörs- och arkitektutbildning. I ett av utvecklingsprojekten inom Framtidens utbildning har Magnus Wiktorsson och Martin Edin Grimheden projektlett ett arbete för att se hur man kan samordna några olika experimentella miljöer på KTH. Projektet går under namnet Product Innovation and Manufacturing Open Lab (PRIMO Lab). I den här podden pratar Johan och Joakim med dem om projektet.

Product Innovation and Manufacturing Open Lab – PRIMO Lab

Poster som visades på Storträffen 14 maj 2024 (PowerPoint-fil)

Martins profil

Magnus profil

Om podden

Tidigare avsnitt

KTH Play

Varje avsnitt textas i KTH Play , först automatiskt och sen (efter ett tag) med manuell korr. Vill du skriva ut textfilen hittar du transkribersfunktionen om du klickar på ikonen längst uppe till höger i videovyn.

Spotify

Spotify

Youtube

youtube.com/@framtidensutbildning

Johan Fridell fikasnackar med gäster från eller utanför KTH om framtidens utbildning i allmänhet och KTH:s förändringsprogram Framtidens utbildning  i synnerhet.

Medskapa till podden

Eftersom vi poddar live, så har du möjlighet att ställa frågor och kommentera under samtalets gång. Har du egna önskemål om vad du skulle vilja höra, eller kanske till och med delta själv i podden är du välkommen att höra av dig till framtiden@kth.se  (skriv "podd" i ämnesraden).

Poddvärd: Johan Fridell

Kanske du känner igen poddvärden Johan Fridell, som under coronapandemin fikapoddade med en tidigare KTH-kollega om digitalisering på KTH. Sök på Fikapodden (& Fika) på Spotify eller Youtube.

Johan Flid Fridell
Johan Flid Fridell projektledare jfridell@kth.se 0709606860 Profil