Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Webbinarium-KTH:s nya mål för hållbarhet och klimat

KTH ska vara ett ledande tekniskt universitet som arbetar för hållbar utveckling, jämställdhet och klimatanpassning och ett klimatneutralt samhälle.

Välkommen till ett webbinarium för att lära dig mer om de nya universitetsövergripande hållbarhetsmålen och klimatmålen samt hur vi kommer att arbeta för att nå dem.

Tid: Fr 2021-05-28 kl 12.00 - 13.00

Plats: Zoom. Länk finns i bekräftelsen efter anmälan (Link will be sent to registered participants).

Medverkande: Per Lundqvist, vicerektor för hållbar utveckling, Kristina von Oelreich, hållbarhetschef KTH

Exportera till kalender

KTH:s nya hållbarhetsmål i vardagen: vad ska vi göra?  

Välkommen till ett webbinarium om hur vi tillsammans kan ta nästa steg i arbetet med hållbar utveckling på KTH. 

KTH:s medarbetare, studenter och samverkanspartner samspelar och samarbetar på daglig basis för en hållbar framtid. Varje dag fattas en väldig massa beslut där hållbarhet utgör en viktig grund. Hur vi reser, vad vi köper samt inte minst vad vi undervisar och forskar om har betydelse för hur vi främjar hållbarhet både på KTH och i samhället.  

Våra hållbarhetsmål och klimatmål med tillhörande handlingsplaner visar vägen. De är verktygen som säkerställer både att det vi gör är effektivt och att våra framsteg kan mätas, utvärderas och finslipas.  

Alla på KTH, skolor och det gemensamma verksamhetsstödet ska arbeta tillsammans för att KTH ska vara ett ledande universitet inom hållbar utveckling, jämställdhet och klimatomställning. 

För att lyckas i omställningen och leda utvecklingen som tekniskt universitet behövs engagemang och insatser från alla på KTH.  

Därför är du varmt välkommen till detta webbinarium där KTH Sustainability Office kommer att berätta mer om hållbarhets- och klimatmålen, handlingsplaner och planerade aktiviteter.  

Idéer, tankar och frågor tas givetvis också tacksamt emot. Skicka till sustainability@kth.se

Vänligen registrera dig här

KTH:s övergripande hållbarhetsmål och klimatmål