Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Unite! Teaching and Learning - Case Based Teaching

Unite! European University Alliance välkomnar alla Unite!-partners lärare till en rad aktiviteter utformade för att dela och utveckla undervisning och lärande i en internationell miljö. Unite! Teaching and Learning-aktiviteterna riktar sig till alla fakulteter och personal som arbetar med utbildning vid alla partneruniversitet. Vi bjuder in dig för att träffa andra kollegor i Unite! och att dela erfarenheter i syfte att utveckla din egen undervisning. Få en inblick i hur undervisning och lärande främjas vid olika partneruniversitet.
Aktiviteterna - webbseminarier, kurser och utbildningsevenemang - drivs av pedagogiska experter från partneruniversiteten och är kostnadsfria. Alla aktiviteter hålls på engelska och är online. För vissa av aktiviteterna kan du få certifikat och vissa av aktiviteterna kan ge poäng.

Tid: On 2022-06-01 kl 09.30

Plats: Metacampus (online)

Språk: Engelska

Medverkande: Dr. Josep Bordonau

Exportera till kalender

Pedagogisk aktivitet 14: Case Based Teaching
Ansvarigt universitet: Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC)
1 juni, kl. 09.30-11.30 CET. Denna workshops fortsätter även den 8 juni, samma tid.

Denna workshop är utformad för att hjälpa lärare att använda casemetodiken för alla typer av kurser, oavsett om din disciplin handlar om STEM, samhällsvetenskap, humaniora eller konst. I denna workshop går vi igenom fördelarna med att undervisa med casemetodiken och grunderna om hur man gör det effektivt.

Mål med denna workshop:
• Att kunna använda ”case-metoden” i vanliga kurser
• Att lära sig att planera och drive en case-aktivitet och case-diskussioner i dina kurser

Kontaktperson: Dr. Josep Bordonau, email: Josep.bordonau@upc.edu

Sista dagen för anmälan är den 18 maj. För att anmäla dig till denna workshop behöver du registrera dig på denna länk till Metacampus , en steg-för-steg guide för registrering finns på denna pdf (pdf 1,5 MB)