Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Unite! Teaching and Learning - Kickoff of the TaL Activities: Engaging Virtual Spaces

Unite! European University Alliance välkomnar alla Unite!-partners lärare till en rad aktiviteter utformade för att dela och utveckla undervisning och lärande i en internationell miljö. Unite! Teaching and Learning-aktiviteterna riktar sig till alla fakulteter och personal som arbetar med utbildning vid alla partneruniversitet. Vi bjuder in dig för att träffa andra kollegor i Unite! och att dela erfarenheter i syfte att utveckla din egen undervisning. Få en inblick i hur undervisning och lärande främjas vid olika partneruniversitet.
Aktiviteterna - webbseminarier, kurser och utbildningsevenemang - drivs av pedagogiska experter från partneruniversiteten och är kostnadsfria. Alla aktiviteter hålls på engelska och är online. För vissa av aktiviteterna kan du få certifikat och vissa av aktiviteterna kan ge poäng.

Tid: Ti 2022-02-15 kl 09.30

Plats: Metacampus (online)

Språk: Engelska

Medverkande: Tomi Kauppinen

Exportera till kalender

Pedagogisk aktivitet 1: Kickoff of the TaL Activities: Engaging Virtual Spaces
Ansvarigt universitet: Aalto university
15 februari, 9.30 - 11.00 (CET).

I denna session får du en liten glimt av de spännande Teaching and Learning Unite!-aktiviteterna och utbildare som kommer under våren 2022.
Det kommer att diskuteras och skapas idéer om engagerande virtuella utrymmen som stödjer kreativt och kommunikativt lärande. Fokus ligger på att förstå vilken typ av virtuella utrymmen som finns, och hur man med hjälp av dem kan möjliggöra kommunikationssamarbete och kreativitet inom kurser.

Mål med denna workshop:
•Få en överblick över vårens Teaching and Learning-aktiviteter
•Bli medveten om inspirerande virtuella utrymmen
•Få nya idéer om hur man använder virtuella utrymmen för att skapa engagerande inlärningsinställningar
•Lär känna kollegor inom Unite! att arbeta med vidare med för att utveckla och använda virtuella utrymmen

Målgrupp:
All undervisande personal

Kontaktperson:
Tomi Kauppinen, email: tomi.kauppinen@aalto.fi

Sista dagen för anmälan är den 11 februari. För att anmäla dig till denna workshop behöver du registrera dig på denna länk till Metacampus , en steg-för-steg guide för registrering finns på denna pdf (pdf 1,5 MB)