Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Unite! Teaching and Learning - Make Students Active, Even Online

Unite! European University Alliance välkomnar alla Unite!-partners lärare till en rad aktiviteter utformade för att dela och utveckla undervisning och lärande i en internationell miljö. Unite! Teaching and Learning-aktiviteterna riktar sig till alla fakulteter och personal som arbetar med utbildning vid alla partneruniversitet. Vi bjuder in dig för att träffa andra kollegor i Unite! och att dela erfarenheter i syfte att utveckla din egen undervisning. Få en inblick i hur undervisning och lärande främjas vid olika partneruniversitet.
Aktiviteterna - webbseminarier, kurser och utbildningsevenemang - drivs av pedagogiska experter från partneruniversiteten och är kostnadsfria. Alla aktiviteter hålls på engelska och är online. För vissa av aktiviteterna kan du få certifikat och vissa av aktiviteterna kan ge poäng.

Tid: Ti 2022-04-12 kl 13.30

Plats: Metacampus (online)

Språk: Engelska

Medverkande: Dr. Fanny Poinsotte, Maria Christou och Astrid Rauda

Exportera till kalender

Pedagogisk aktivitet 6: Make Students Active, Even Online
Ansvarigt universitet: Grenoble INP
12 april, 13.30-17.30 (CET)

Att studenter är mer aktiva gör lärandet lättare. Detta faktum är allmänt dokumenterat. När undervisningen helt eller till största delen är på distans, är insatserna höga. Denna workshop kommer att diskutera strategier för att göra studenterna aktiva även på distans, dela deltagarnas erfarenheter och presentera några verktyg som huvudsakligen är tillgängliga online och gratis för att främja detta samspel.

Mål med denna workshop:
•Dela information kring frågorna om aktivt lärande
•Identifiera de specifika svårigheterna med distansundervisning
•Föreslå inslag av lösningar och verktyg för att underlätta för online-studenters aktivitet

Mågrupp:
Undervisande personal

Kontaktperson: Astrid Rauda, email: Astrid.rauda gomez@grenoble-inp.fr

Sista dagen för anmälan är den 1 april. För att anmäla dig till denna workshop behöver du registrera dig på denna länk till Metacampus , en steg-för-steg guide för registrering finns på denna pdf. (pdf 1,5 MB)