Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Nyhetsbrev december: Tack för 2021!

Publicerad 2021-12-21

Vi går mot årsslut. Sista medlemsutskicket för 2021 undertecknas av vår ordförande Susanna Elfving Blomster och finns i sin helhet nedan.

Tack för 2021

Jag vill börja med att tacka alla er medlemmar för det fackliga året 2021. Vi har under året blivit fler medlemmar än vi någonsin varit och vi har setts fler gånger än vad vi brukar, jag tror vi kom upp i tio olika medlemsträffar under året. Det är även fler medlemmar som hört av sig till oss med frågor och förslag.För styrelsen har det varit ett intensivt år. Vi har haft två lönerevisioner och fler medlemsärenden än på länge. Hemarbete och återgång har även ställt större krav på alla våra förtroendevalda - arbetsplatsombud som skyddsombud. Jag vill därför rikta ett stort tack till alla förtroendevalda!


Under 2022 kommer vi att fortsatt ha många träffar via Zoom men vi hoppas även kunna träffas på våra campus. Vi kommer att fortsätta kämpa för distansavtal och en bättre arbetsmiljö. Utöver det kommer vi satsa på att rekrytera fler medlemmar och förtroendevalda.

Med vänliga hälsningar,
Susanna Elfving Blomster
Ordförande ST-KTH

Susanna Elfving Blomster
Susanna Elfving Blomster Ordförande ST st-kth@kth.se 087907053 Profil