Till innehåll på sidan

Case for support

SCI Case for support – behöver du extern finansiering till ditt projekt?

Nu söker SCI:s impact grupp dig på SCI-skolan som tror att ditt projekt har potential att utvecklas och är i behov av finansiering.
KTH Development Office, DO, har under det senast decenniet hjälpt till att dra in över en miljard kronor i anslag till KTH och vill nu fortsätta med detta arbete genom att få in förslag på projekt med utvecklingspotential.

Processen i helhet:
KTH Development Office håller just nu på att samla in till en uppdaterad portfolio, efter uppmaning från rektor. Projekt som passar in i denna portfolie kan vara forskningsprojekt, lärandemiljöer, labb eller infrastruktursatsningar. Speciellt projekt som sträcker sig över flera skolor, är multidisciplinära eller gynnar utbildningen, kommer att prioriteras. Vi uppmanar dig till att ta chansen att föreslå lämpliga projekt som du tror att någon tycker är värd att investera i genom att fylla i nedanstående dokument och skicka till SCI:skolans impactansvariga. När du fyller i dokumentet, tänk på att en möjlig frågeställning en potentiell finansiär kan ställa sig kan vara ”Om jag skulle donera 10 eller 30 eller 80 Mkr till KTH, hur skulle det kunna göra världen till ett bättre ställe?”.

Skriv ihop max en A4 enligt bifogad mall.
Case for support_mall_en_1.docx (docx 15 kB)

Skicka den via email till impact@sci.kth.se  .
 

Bästa hälsningar

/
Zuheir Barsoum, Impactansvarig SCI-skolan
Sofia Nyström och Daniel Sellgren, Kommunikation Impact SCI-skolan