Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

“Avancerade quizfunktioner i Canvas” - Lunch 'n' learn (6 maj 2019)

Koll på quiz?

Publicerad 2019-04-15

Välkommen att lära dig mer om Canvas Quizzes.NEXT, Canvas andra inbyggda quizfunktion!

Du får en genomgång av bland annat hur du kan skapa en visuell gräns för godkänt, dolda funktioner och hur ”item-bank” fungerar. Det finns även chans att ställa frågor. 

Notera att seminariet kommer handla om Canvas Quizzes.NEXT (som finns under ”Uppgifter”) vilket är Canvas andra inbyggda quizfunktion och som har fler frågesorter och utökad funktionalitet jämfört med ordinarie Canvas Quiz. Andra externa appar så som Möbius kommer inte tas upp. Målgrupp för seminariet: Lärare som arbetar i Canvas. Alla är välkomna men du bör ha viss vana av att ha arbetat i Canvas med någon quizfunktion. 

Föreläsare: Förvaltningsobjekt E-lärande.
Plats: Sydöstra galleriet, KTH Biblioteket, Osquars backe 31 och online.
Tid: 12:15-13:00.
Anmälan senast 6 maj. Vill du ha en lunchsmörgås med dryck: senast 29 april.
Till anmälan 

Du kan också delta online!

Du vet väl om att seminariet streamas och att du kan delta från den plats du själv föredrar, online? Kl 12.15 börjar sändningen och du kan då gå till streaminglänken (YouTube)  för att börja titta.

Om du vill ställa en fråga till föreläsaren kan du enkelt göra det i chatten under pågående seminarie. Vår chattmoderator tar frågorna vidare till föreläsaren. Semnarierna spelas in och om du har missat ett seminarie som du är intresserad av kan du titta på det i efterhand.
​​​​​​​Här är listan över inspelningar från tidigare seminarier (YouTube)  ​​​​​​​