Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Möbius och "lärare berättar" i höstterminens Lunch n’ Learn

Möbius
Publicerad 2019-09-18

Lunch n’ Learn är tillbaka med två nya seminarier! Som vanligt bjuder vi på smörgås och dryck och du kan delta IRL eller online.

Den 10:e oktober handlar Lunch n’ Learn om Möbius , ett system för att skapa avancerade frågor/quizzar med stöd för automatisk rättning och slumpade parametrar/variabler. Seminariet ges av Damiano Ognissanti (lärare på Chalmers). Den som vill ta chansen att prova på systemets funktioner under handledning kan även anmäla sig till den efterföljande workshopen samma dag. På workshopen handleder också KTH:s Krzysztof Starzecki.

Den 14:e november ges seminariet ”Lärare berättar - pedagogiska lösningar i Canvas” där KTH-lärare inspirerar andra lärare i hur man kan arbeta med Canvas. Här finns det möjlighet att diskutera och utbyta erfarenheter och exempel. Information och anmälan kommer annonseras på intra.kth.se/lunchnlearn.

”Möbius - system för onlinebedömning i STEM-kurser”

Datum och plats
Den 10:e oktober, seminarium, kl. 12:15-13:00, Sydöstra galleriet, KTH Biblioteket, Osquars backe 31 (samt online). Workshop, kl 13:00-15:00, Rinman och Hjärne, Osquars backe 31. Notera att det går att anmäla sig till enbart workshop, seminarium, eller till båda tillfällena. Mer information och anmälan: .

Skärmdump från Möbius gränssnitt
”Visualization”, skärmdump från Möbius.
Damiano Ognissanti (Chalmers)
Damiano Ognissanti (Chalmers)
Krzysztof Starzecki (KTH)
Krzysztof Starzecki (KTH)