Till innehåll på sidan

Kopplingen mellan studie- och lärandemiljön och studenternas välbefinnande

Studenthälsan i Stockholm välkomnar lärare och andra anställda till en presentation om våra erfarenheter kring studenternas hälsa kopplat till deras studie- och lärandemiljö. Med denna presentation hoppas vi kunna ge dig insikter och tips om hur du kan beakta dessa aspekter när du konstruerar lär- och bedömningsaktiviteterna i dina kurser.

Tid: On 2021-06-02 kl 12.15 - 13.00

Plats: Zoom

Medverkande: Lena Mattsson, Angela de Matteis

Webbinariet ges på engelska. 

Studenters välbefinnande påverkas givetvis av flera olika saker. En av dessa är deras studie- och lärandemiljö, som ju under det senaste året varit digital och distansbaserad. På senare tid har vi även sett studenternas studie- och arbetsmiljö lyfts fram i de studentenkäter som genomförts. En säker, trygg och inkluderande studiemiljö ökar möjligheterna för studenter från olika bakgrund att lyckas med sina studier och slutföra sina studier, och samtidigt bibehålla sitt välbefinnande.

Studenternas välbefinnande kopplat till deras studie- och lärandemiljö

I detta webbinarium kommer vi på Studenthälsan i Stockholm berätta om hur vi idag arbetar med studenternas välbefinnande. Vi kommer även dela våra erfarenheter om hur det hänger ihop med deras studie- och lärandemiljö. Vi vill även blicka framåt och öppna upp för idéer och diskussion om samarbeten kring studiemiljön för studenterna.

Studenthälsan i Stockholm

Rekommenderad Zoom-anslutning

Notera: Du ansluter till webbinariet via Zoom-länken ovan via din webbläsare. Du behöver inte installera något, men ljud och bild blir bättre om du installerar och använder Zoom .

Innehållsansvarig:e-learning@kth.se
Tillhör: KTH Intranät
Senast ändrad: 2021-06-21