Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Framtidens utbildning på Storträffen hösten 2023

Mer information om utvecklingsprojekt kopplade till programmet Framtidens utbildning, kommer närmare Storträffen efter att röstningen är avslutad (27/11) och ämnena för diskussionsborden är fastställda. Klart är att Tomas Ekholm blir huvudtalare, att THS kommer presentera rapporten "En stol är inte en studieplats" och att det blir eftersnack i Reaktorhallen igen.

Tid: Må 2023-12-04 kl 12.30 - 16.30

Plats: Q-huset, Malvinas väg 6B (Google maps)

Språk: Höstens storträff är på svenska

Exportera till kalender

Utvecklingsprojekt inom Framtidens utbildning

Under dagen kommer du få en överblick av skolornas utvecklingsprojekt (korta beskrivningar kommer finnas på väggarna i Q-huset) inom ramen för programmet Framtidens utbildning.

Två utvecklingsprojekt kommer ha diskussionsbord: Hör om projektet Kvalitet och mångfald i examination (EECS)   och Samtal om ovanliga examinationsformer för nya högskoleingenjörsprogrammet inom ITM

Eftersnack i Reaktorhallen

I anmälan till Storträffen, anger du även om du vill delta i eftersnacket som kommer ske 16.30 i den närliggande reaktorhallen, R1 (KTH Places) . Observera att R1:an har begränsat deltagarantal: först till kvarn alltså! 

Om Storträffen och PriU-grupper

För att stärka ett KTH-övergripande samarbete, erfarenhetsutbyte och kontinuerlig kvalitetsstärkning av våra utbildningar arrangeras storträffen varje termin. Dessutom finns det ett flertal tematiska grupper, så kallade PriU-grupper. Dessa arenor är öppna för alla på KTH, såväl lärare, studenter som personal.

Storträffen arrangeras av Storträffskommittén, som sammankallas av Vicerektor för utbildning Leif Kari och samordnas av Viggo Kann, Anna-Karin Högfeldt, Elizabeth Keller och Sara Nyberg.