Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Lärare berättar: "Praktiska kurserfarenheter av omställningen i period 4"

Den snabba omställningen till distansutbildning i mars innebar flertalet utmaningar och funderingar kring vad den nya situationen skulle innebära. I detta webbinarium kommer vi få höra hur Anders Sjögren hanterade situationen i kursen "II1302, Projekt och projektmetoder" som han undervisade i under period 4.  

Tid: On 2020-11-04 kl 12.15 - 13.00

Plats: Online via Zoom: https://kth-se.zoom.us/j/829795643

Medverkande: Anders Sjögren

Exportera till kalender

Omställning av ett konstruktionsprojekt

Inom kursen "II1302, Projekt och projektmetoder", genomför studenterna ett konstruktionsprojekt inom IT, med 4-8 deltagare. Vid tidigare kursomgångar var projekten beroende av arbetssätt som innebar fysisk närvaro, så för kursomgången i period 4 gjordes flertalet ändringar. Anders kommer berätta om hur denna omställning gick till och ta upp både vad som inte fungerade bra, vad som fungerade bra och vad som kommer vara kvar i kommande kursomgångar. Även om Anders kurs är inriktad på projekt inom IT så kan detta webbinarium även vara intressant för dig som undervisar i andra ämnen och kurser som innefattar projektarbeten.

Webbinariet ges på svenska och kommer att spelas in.

Presentatör

as

Rekommenderad Zoom-anslutning

Notera: Du ansluter till webbinariet via Zoom-länken ovan via din webbläsare. Du behöver inte installera något, men ljud och bild blir bättre om du installerar och använder Zoom-klienten/appen .