Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Skapa och publicera kvalitativa kurs-PM på kursinformationsplatsen ”Om kursen”

Få en bättre inblick i fördelarna med att använda "Om kursen" för din kurs och hur du som lärare använder ett av dess verktyg för att skapa och publicera kvalitativa kurs-PM.

Tid: On 2020-12-09 kl 12.15 - 13.00

Plats: Online via Zoom: https://kth-se.zoom.us/j/829795643

Exportera till kalender

Webbinariet ges på svenska och kommer att spelas in.

"Om kursen"

"Om kursen" är platsen som kompletterar Canvas med kursinformation som studenten behöver innan och efter kursens genomförande. "Om kursen" ska stödja studenten att välja kurs, att förbereda och planera kursens genomförande samt med att slutföra kurs. Se detta webbinarium för att få en bättre inblick i fördelarna med att använda Om kursen för din kurs och hur du som lärare använder ett av dess verktyg för att skapa och publicera kvalitativa kurs-PM.

Under webbinariets första halva kommer Kristian Fäldt och Åsa Lindström från IT-avdelningen på KTH att berätta hur "Om kursen" är uppbyggd, motiven till det och varför det är fördelaktigt att använda "Om kursen" som komplement till Canvas. I halvtid ges möjlighet att ställa frågor om kursinformationsplatsen.

Nytt verktyg för kurs-PM

Under webbinariets andra halva kommer Kristian och Åsa presentera ett nytt verktyg som hjälper dig som lärare att skapa och publicera kurs-PM på "Om kursen". Det kommer att ges en demo av verktyget med dess smarta funktioner och förklaringar av verktygets fördelar framför att använda Word eller Canvas för dina kurs-PM. Webbinariet avslutas med tid för frågor om verktyget Skapa och publicera kurs-PM.

Presentatörer

Kristian Fäldt och Åsa Lindström från IT-avdelningen på KTH.

Kristian Fäldt
Kristian Fäldt gruppchef krifa@kth.se 087906608 Profil
asahu

Rekommenderad Zoom-anslutning

Notera: Du ansluter till webbinariet via Zoom-länken ovan via din webbläsare. Du behöver inte installera något, men ljud och bild blir bättre om du installerar och använder Zoom .