Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Webbinarium: "Flipped classroom: Erfarenheter, tips och trix från lärare"

Välkommen till ett webbinarium om "Flipped Classroom", en pedagogisk metod tänkt att aktivera studenterna i deras inlärningsprocess där tanken är att den tid som lärarna spenderar med studenterna ska nyttjas bättre. Idén med detta tillvägagångssätt är ganska enkel. Studenten förväntas ta del av något slags läromedel i förväg som förberedelse, t.ex. en inspelad föreläsning, inför en läraktivitet som inkluderar lärarna och studenten. (Webbinariet hålls på engelska)

Tid: Ti 2020-06-16 kl 12.15 - 13.15

Plats: Online, Zoom http://kth-se.zoom.us/j/829795643

Exportera till kalender

Webbinariet ger först en snabb överblick över "Flipped Classroom", följt av en presentation av denna metod från tre KTH-lärare som har använt denna metod i sina kurser. De kommer att dela sina erfarenheter av hur de har implementerat detta tillvägagångssätt på sina kurser.

Webbinariets presentatörer: Tove Kjellberg (pedagogisk utvecklare, enheten teknik för lärande vid institutionen för lärande, ITM, KTH), Wouter Metsola van der Wijngaart (Professor, Avdelningen för mikro- och nanosystem, EECS, KTH), Shervin Bagheri (Professor, Institutionen för Mekanik, SCI, KTH) och Massimiliano Colarieti-Tosti (Lektor, medicinteknik och hälsosystem, CBH, KTH).​

Notera 1: Webbinariet hålls på engelska.

Notera 2: Du ansluter till webbinariet via Zoom-länken ovan via din webbläsare. Du behöver inte installera något, men ljud och bild blir bättre om du installerar och använder Zoom klienten/appen .