Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Webbinarium: "Moderera i Zoom: Vad innebär det, varför är det viktigt och hur gör jag det?"

Detta Lunch 'n' Learn kommer belysa utmaningar med att moderera Zoom-möten tillsammans med förslag på hur dessa kan hanteras. Typfallet som kommer belysas är en digital föreläsning. Webbinariet har som utgångspunkt att den som modererar är den som assisterar en föreläsare, men det kommer även vara värdefullt för den som hanterar Zoom på egen hand under en föreläsning.

Tid: On 2020-10-14 kl 12.15 - 13.00

Plats: Online via Zoom: https://kth-se.zoom.us/j/829795643

Exportera till kalender

Webbinariet är uppdelat i två delar, där den första delen en kort går igenom varför det är viktigt att veta hur en ska moderera i ett digitalt klassrum när det inte är lika viktigt i salsundervisning. Den andra delen tar upp förslag på olika modereringstekniker och de verktyg som finns i Zoom för att stödja de.

Vänligen notera att detta är i stort samma webbinarium som gavs den 16/9, men den här gången hålls det på engelska. Webbinariet kommer att spelas in.

Presentatör: Björn Ström, enheten digitalt lärande, KTH.

Notera: Du ansluter till webbinariet via Zoom-länken ovan via din webbläsare. Du behöver inte installera något, men ljud och bild blir bättre om du installerar och använder Zoom klienten/appen .