Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Framtidens ledare för strategisk utbildningsutveckling visar sina posters på KTH SoTL 2023

Publicerad 2023-01-31

Programmet genomfördes för första gången under 2022, med 12 lärare som fick tillfälle att ytterligare stärka sin expertis och kompetens och därmed också bidra till utvecklingskapaciteten och kulturen vid KTH.

Grupp människor som tittar mot kameran
Från vänster till höger - Martin Viklund, Antonio Maffei, Peter Dinér, Per Norström, Anna Burvall, Roy Skjelnes, Daniel Månsson, Carlos Casanueva, Gunilla Ölundh Sandström, Kristina Edström, Marie Magnell, Christina Persson

Under SoTL-konferensen kommer det att finnas ett öppet klassrum (D35)  bredvid kaffe- och lunchområdet i Ljusgården där du kan titta på posters och diskutera med kursdeltagarna.

Framtidens ledare för strategisk utbildningsutveckling Programmet

Syftet med programmet är att möjliggöra och främja den övergripande expertisen och utvecklingskapaciteten vid KTH genom att stimulera och stödja den fortsatta utvecklingen av redan kvalificerade lärare, särskilt när det gäller deras pedagogiska färdigheter på ett kollegialt och vetenskapligt sätt.

Innehållet i programmet formades av deltagarnas egna intressen. Genom gemensamma aktiviteter och individuellt arbete i sina projekt har deltagarna fått möjligheter att utveckla och visa sin pedagogiska kompetens.

Förre detta rektor Sigbritt Karlsson och vicerektor för utbildning Leif Kari står bakom programmet. Det organiseras av Institutionen för lärande och leds av Kristina Edström och Marie Magnell.

Välkommen Framtidens ledare för strategisk utbildningsutveckling till konferensen för utbildningsutveckling KTH SoTL 2023!

KTH SoTL 2023