Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Utrustning för distans-/hybridmöten ABE

Här hittar du information om vilka lokaler med utrustning för distans-/hybridmöten som finns att tillgå på ABE-skolan.

De flesta mötesrum på skolan betalas och nyttjas av enskilda avdelningar eller institutioner. För mer information om varje rum, så som vilken utrustning som finns, bokning, antal platser m.m, besök undersidan för respektive adress:

Mer information om resfria möten

På KTH är Zoom den standard lösning vi använder för digitala möten och föreläsningar. Både anställda och studenter kan använda sig av Zoom. Det finns dessutom mötesrum och föreläsningssalar med förinstallerade videokonferenssystem tillgängliga för bruk. Digitala möten och föreläsningar

Här hittar du lite tips om vad som är bra att tänka på vid hybridmöten. Bra att tänka på vid hybridmöten

AV-stöd

ABE-skolan har ett avtal med KTH IT gällande support med AV-utrustning i skolans konferensrum. Skolans anställda kan kontakta IT-support på telefonnummer 08-790 66 00 för hjälp på plats av supporttekniker med AV-utrustningen. Det går även bra att boka ett test av utrustningen med en tekniker några dagar innan t.ex. ett större möte/workshop. AV-support finns tillgänglig mån-fre under ordinarie arbetstid kl 8 - 16.30.

Parallellt sker även vissa förbättringar av vår utrustning utifrån de behov IT har uppmärksammat genom en kartläggning av mötesrummen. Kartläggningen har också visat att det finns ett behov av att byta ut utrustningen i vissa rum. 

Kontakta KTH IT-Support