Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida

Grundläggande praktisk projektledning för VS

Personalutbildning i projektledning för verksamhetsstödet

Målet med utbildningen är att ge kunskap i projektledning från idé till avslut utifrån en projektledares ansvarsområde. Resursförsörjning, tidsplanering och riskbedömning liksom tips på stöd och verktyg som är bra att känna till innan projektstart. Efter avslutad utbildning ska kursdeltagaren praktiskt kunna leda projekt strukturerat och metodiskt från start till avslut. Utbildningen hålls på svenska och fokuserar på att leda projekt kopplade till utveckling av KTH:s verksamhetsstöd.

Tid: On 2024-09-25 kl 09.00 - 16.00

Plats: KTH campus, Kurslokalen, Teknikringen 1

Språk: Svenska

Exportera till kalender

Omfattning

Tre heldagar den 25-26 september samt 10 oktober kl 9-16.30

Sagt av tidigare kursdeltagare

"Jag lärde mig mycket av de andra gruppmedlemmarnas frågor och tankar."

"Fantastisk att få möjlighet att få gå en intern utbildning på KTH i projektledning. Jag har fått en kännedom om hur ett kan projekt läggs upp som helhet, de olika faserna vad som kan vara risker m.m."

"Det allra viktigaste är en gemensam grund och dokument inom KTH."

Utbildare

Vår externa konsult, Tommy Wedlund har arbetat med projekt i olika former sedan början av 1990-talet och genomför konsultinsatser och kurser inom både agil projektledning samt projektledning. Konsultinsatserna består av grundkurser inom agil projektledning, introduktionskurser, avancerade projektledningskurser samt verksamhetsanpassade projektledningskurser. Under de senaste åren har Tommy arbetat med Lean, Scrum, agila projekt, SAFe®, agil projektledning samt agila IT-stöd som Microsoft Azure DevOps. Han är välbekant med universitetsvärlden och har 30 års undervisningserfarenhet från Linköpings Universitet.

Kursanmälan samt bokningsvillkor

Grundläggande praktisk projektledning för VS | KTH Intranät

Kontakt vid frågor

Programsekretariatet; wandam@kth.se  och evaflock@kth.se

Samlat utbud och tjänster inom projektkunskap