Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Lärare berättar: "Undervisning med studenter på distans och i sal"

Dokumentation från Lunch 'n' Learn 21 oktober 2020

Publicerad 2020-10-21

Att hantera studenter på distans samtidigt med studenter i undervisningssalen är en ny situation för många, med en hel del nya utmaningar för att få undervisningen att fungera. På webbinariet berättade Carl-Mikael Zetterling om vilken utrustning han använt och hur han kombinerat undervisning i sal och online tillsammans med inspelning och möjligheter till laborationer hemifrån. Här är dokumentation (film och länk till presentation) från webbinariet.

Om webbinariet

Läsperiod 1 innebar en viss återgång till campus-undervisning, där vissa kurser har haft synkrona undervisningstillfällen där studenterna kunnat vara med både i sal på campus och online (tex via Zoom). Att hantera studenter på distans samtidigt med studenter i undervisningssalen är en ny situation för många, med en hel del nya utmaningar för att få undervisningen att fungera. Om du kommer undervisa på detta sätt under period 2 så kommer detta webbinarium vara värdefullt.

Presentatör: Carl-Mikael Zetterling, (EECS, KTH).

Moderator: Fredrik Enoksson (Digitalt lärande).

Presentationsmaterial

Presentationsmaterialet finns i fliken "Attachments" när du är inloggad på KTH Play (logga in längst uppe till höger i KTH Play) .

Webbinariet ges på engelska imorgon 22 oktober. Till Kalendern .