Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

E-lärande: Information inför ledigheter och terminsstart

Publicerad 2023-06-22

Under sommaren kan du maila E-lärande som vanligt, men möjligheterna för att hantera nedlåst examination i datorsal (KTH Digicertus Exam) är begränsade. Inför terminsstarten håller vi två workshops och sex tillfällen för drop-in. Dessutom är vår kalender uppdaterad med de aktiviteter som ska hållas under höstterminen 2023.

E-lärandes bemanning under sommaren

Under sommaren så har vi normala svarstider när du skickar mail till e-learning@kth.se , vilket innebär att vi svarar inom 2 arbetsdagar. Dock kan det ta längre tid att få en lösning på vissa ärenden. Detta gäller främst perioden 26 juni till och med 4 augusti.

Begränsningar kring beställning av nedlåst datorsal (KTH Digicertus Exam)

Mellan 3 juli och 4 augusti kan vi inte hantera några beställningar av nedlåsning för KTH Digicertus Exam. Beställ i juni om du önskar ha nedlåst examination under denna period. För omtentaperioden i augusti gäller att beställning ska vara gjord senast 7 augusti.

Förbered dig inför höstterminen med workshops

I augusti erbjuder E-lärande två workshops om Canvas.

Workshop: Intro av Canvas - kursrum och uppgifter (17 augusti)

Workshop: Utveckla ditt Canvasrum (24 augusti)

Få hjälp från E-lärande på drop-in

Om du har frågor inför terminsstarten är du välkommen på några av våra tillfällen för drop-in. Du är välkommen oavsett om du är ny till Canvas eller har mer avancerade frågor om e-lärande.

Drop-in 15 augusti

Drop-in 16 augusti

Drop-in 17 augusti

Drop-in 21 augusti

Drop-in 22 augusti

Drop-in 24 augusti

E-lärandes kalender uppdaterad med höstterminens aktiviteter

Våra aktiviteter under höstterminen är planerade och du hittar alla datum i vår kalender. Där hittar du datum för bland annat workshops, drop-in, demo och våra sprintavslut.

E-lärandes kalender

Innehållsansvarig:e-learning@kth.se
Tillhör: KTH Intranät
Senast ändrad: 2023-06-22