Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Administration i Canvas

Du som är administratör och arbetar i Canvas hittar här workshoppar som är särskilt utvecklade för att stötta dig i ditt arbete. Det finns en introducerande workshop på grundnivå och en fördjupande workshop angående utlämningar av handlingar.

Beställ workshop

En workshop kan beställas av all personal som undervisar eller är kursadministrativa på KTH. Du hittar instruktionerna på sidan Workshoppar du kan boka av E-lärande .

Intro till Canvas för nya administratörer (60 min)

Vill du som administratör kunna hjälpa till i Canvas i samma omfattning som du kan i fysiska utbildningsmiljöer? Denna workshop introducerar dig till Canvas och lär dig hur kurs- och examinationsrum skapas. Du lär dig även hur personal och studenter läggs till i rum i Canvas och vad för roller de kan ha.

Intro till Canvas för nya administratörer (60 min)

Utlämning av handlingar från Canvas (120 min)

Denna workshop riktar sig främst till dig som är administratör i Canvas och hanterar utlämning av handlingar som begärts ut. Syftet med denna workshop är att ge deltagarna en grundläggande förståelse för hur man rent tekniskt går tillväga för att hämta ut handlingar från Canvas. Efter att ha genomfört workshopen kommer du veta hur du gör detta med hjälp av en utlämningsguide.

Utlämning av handlingar från Canvas (120 min)