Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Fakturering av deltagaravgifter

Ska du organisera en avgiftsbelagd konferens och behöver administrera fakturering av deltagaravgifter?
Nedan kan du läsa vad som gäller kring administration av deltagarregistrering och betalning av konferensavgift på ABE-skolan.

Viktigt!

Direkta anmälningsavgifter till KTH:s pg-konto får inte förekomma. 

ABE-skolan fakturerar inte för deltagaravgifter för konferenser eller andra arrangemang. Betalning av konferensavgifter ska därför ske enligt nedan:

Vid mindre konferenser

När det gäller deltagarregistrering och betalning av konferensavgifter hänvisar KTH och skolan i första hand till Axaco Event System AB .

Axaco Event System AB är ett ramavtalsupphandlat och webbaserat system för bl.a. deltagarregistrering inkl. kortbetalning.

I andra hand kan konferensanordnaren själv ta emot kortbetalning på plats för deltagare i konferensen. Detta kräver kortterminal. Vänd dig till institutionens adminstration för bokning av kortterminal.

Vid större konferenser

När det gäller större arrangemeng så finns det möjlighet att avropa (genom förnyad konkurrensutsättning) konferens- och kongresstjänster.

KTH har ett ramavtal för konferens- och kongresstjänster där man anlitar en professional congress organizer (PCO). Uppdraget omfattar tillgång till tjänster inför konferenser/kongresser, såsom deltagarhantering, hotellbokningsservice, abstracthantering, ekonomiadministration, projektledning samt uppföljning och utvärdering.