Till innehåll på sidan

Event i KTH Entré

Funderar du på att ordna en utställning eller ett lunchseminarium eller behöver du en central plats för att dela information och möta studenter? Då kan Entréhallen i KTH Entré vara ett alternativ för dig.

Entréhallen är ljus och luftig och rymmer upp till 200 personer. Den fungerar bra för både små och stora event, t.ex. utställningar, lunchseminarier eller mindre konserter. Du kan välja att använda hela lokalen eller bara den del som kallas Lilla Entrén. Det finns också en informationsdisk som kan användas separat om du behöver dela information till många snabbt. Läs mer nedan.  

Lokalen och möblering

Entréhallen är ca 33 meter lång och ca 6,5 meter bred och sträcker sig från trapporna vid entrédisken fram till träväggen. Bakom träväggen, där den röda soffgrupperingen finns är det som kallas Lilla entrén som är ca 6,5 meter lång och bred. Bild med mått och möbler som bilaga 1.

Följande möbler finns att tillgå:

  • Höga runda bord: 10st (109 cm)
  • Mittemellan runda bord: 6st (72 cm)
  • Låga bord: 4st (62 cm)
  • Röda stolar: 80st
  • Soffor: 6 st
  • Scen: 120x120x30 cm

Toaletter

Toaletter och toalett anpassad för personer med funktionsnedsättning finns på bottenvåningen.

Hiss

KTH Entré har en hiss som är placerad innanför ingången vid DKV 4 och går mellan bottenvåningen och plan 1.

IT och trådlöst nätverk

I entréhallen finns två nätverksuttag och dessa är placerade på träväggen i Lilla entrén.

Trådlösa nätverket Eduroam fungerar överallt på KTH. Om du saknar tillgång till Eduroam, går det att beställa ett tillfälligt gästkonto eller KTH-Conference från IT-avdelningen: it-support@kth.se, senast fem arbetsdagar innan det ska användas, annars kan IT inte garantera att det blir klart till eventet.

Dator/laptop tillhandahålls inte av KTH Entré. Annan IT relaterad utrustning såsom skrivare kan lånas till eventen. Beställning skickas till IT i god tid: it-support@kth.se

AV utrustning

I Entréhallen finns en projektor med tillhörande duk. Bakom träväggen, i Lilla entrén, finns ytterligare en projektor som kan spela upp på bakre väggen. Projektorerna och duken styrs på en display som är placerad på bakre kortsidan på träväggen i mitten. Lathund för hur du använder dem finns vid displayen. Det finns två mikrofoner, en vanlig trådlös handmikrofon och ett headset/mygga.

Övrig AV teknik beställs externt eller från IT-avdelningen av-teknik@kth.se

Viktigt att tänka på när du planerar

Planera din utställning noga, särskilt med hänsyn till materialval och säkerhetsaspekter. Använd med fördel väggytan istället för golvytan, alternativt roll-ups, vikväggar eller dylikt som tar lite plats. Undvik material i trä eftersom det medför stor brandrisk. Tänk också på att redan i ett tidigt skede inkludera UF:s skyddsombud Yisak Abraham för en dialog kring ditt event.

Bokning och avbokning

Skicka din bokningsförfrågan till entrehallen@kth.se

Följande saker bör tydligt framgå:

  • Vad – vad är det för event?
  • När – när äger eventet rum?
  • Kontaktperson – vem är ansvarig för eventet? (ska vara KTH-anställd)

Avbokningar senast fem arbetsdagar innan planerat event.

Innehållsansvarig:entrehallen@kth.se
Tillhör: KTH Intranät
Senast ändrad: 2020-01-31