Till innehåll på sidan

E-lärande - support och stöd under sommaren

Blommor.
Foto: Jonas Thorén
Publicerad 2021-06-22

Den 28 juni–9 augusti kommer verksamhetsstödet för E-lärande ha begränsad service och längre svarstider än vanligt kan förekomma. Läs mer om sommarens support och stöd för dig som är lärare.

IT-Support

Du kan skicka tekniska frågor som rör IT-system, Zoom, Canvas, Möbius och annat inom E-lärandes utbud som vanligt till it-support@kth.se . IT-Support har öppet kl. 8-16.30 hela sommaren på telefon och mail (men med längre svarstider).

IT-Supports sidor för anställda .

IT-Supports öppettider under tentamensperiod 4 och omtentor i juni och augusti

Läs om support och beredskap inför tentamensperiod 4 och omtentor i juni och augusti .

Drop-in-support över Zoom

E-lärandes drop-in-support öppnar igen 16 augusti och utökas då med ett antal workshops med relevanta teman för dig som lärare. Välkommen att delta!

Läs mer om augustisupport från E-lärande .

Personlig handledning

Under sommaren är möjligheten till personlig handledning inom e-lärande begränsad. Behöver du hjälp kan du kontakta oss på e-learning@kth.se  så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa till.

Läs gärna på sidan Personlig handledning e-lärande  innan du kontaktar oss.

Webbguider och självstudiekursen Canvas@KTH

Du kan alltid besöka vår webb och sidorna under "Canvas - guider och rekommendationer"  där du hittar information om Canvas och de funktioner som finns . I självstudiekursen Canvas@KTH  kan du lära dig mer och även laborera och testa funktionerna. Kursens syfte är att snabbt och smidigt ge dig som lärare den grundläggande kunskap du behöver för att komma igång med Canvas. 

Innehållsansvarig:e-learning@kth.se
Tillhör: KTH Intranät
Senast ändrad: 2021-06-22