Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

KTH E-lärande demo, presenterad 27/4

Inspelning från demo

Publicerad 2023-08-25

Är du nyfiken på de senaste förändringarna som har skett inom KTH:s Digitala utbildningsmiljö det senaste halvåret? Då kan du utforska spännande uppdateringar inom Canvas, T2L och den nya personliga menyn via denna video!
Vi hoppas att videon väcker ditt intresse och inspirerar dig till att delta i kommande demo och vara en del av den framtida utvecklingen av E-lärande vid KTH.

Presentatörer

Innehållsförteckning för videon

Här är en länklista som fungerar som en innehållsförteckning. Klicka på länken till den del som du vill titta på. När du kommit till KTH Play så klickar du på playknappen så startar videon på rätt ställe. Samtliga länkar leder till KTH Play. Observera att videomaterialet är på svenska.

Vi blickar framåt tillsammans med lärare och personal

Demon presenteras terminsvis av Förvaltningsobjekt E-lärande på KTH , som har ett centralt uppdrag att förvalta och vidareutveckla den digitala lärandemiljön för KTH, bland annat Canvas. För att vi ska kunna skapa en så bra digital lärandemiljö som möjligt arbetar vi på olika sätt med att få återkoppling från och kommunicera med de som använder den. Denna demo är ett av dessa sätt, öppet för alla lärare och personal på KTH, där vi valt ut ett antal pågående utvecklingsprojekt vi vill presentera och diskutera.

Relaterade länkar

 "Relaterade länkar" leder till webbsidor på intranätet där du kan läsa dig till ungefärlig motsvarande information som presenteras i videorna.

Innehållsansvarig:e-learning@kth.se
Tillhör: KTH Intranät
Senast ändrad: 2023-08-25