Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Programrum i Canvas lanseras 14 augusti

Studenter med datorer
Publicerad 2023-08-14

Under våren har ett projekt med att införa programrum i Canvas pågått. Under måndagen (14/8) kommer programrummen i Canvas vara på plats inför höstterminen, och de ersätter därmed programwebbarna.

Befintliga studenter kan under måndagen hitta sitt programrum i Canvas. Nya studenter kommer få tillgång till rummet efter kursregistrering. Programwebbarna är nu dolda för studenter men personal kommer fortsatt kunna nå programwebbarna under minst ett års tid. 

Under våren har det genomförts utbildningar med personal som ska arbeta i rummen. Det har också tagits fram mallar och rekommendationer. Under senvåren/sommaren har det sedan pågått ett arbete med att flytta över material från programwebbarna till programrummen i Canvas.  

Studenter har fått information under vårterminen via nyhetsbrev och på Studentwebben. Ett separat utskick kommer att göras den 28 augusti till befintliga studenter med information om programrummen. Nyantagna studenter får information via ordinarie välkomstmaterial/informationspass.  

Har du frågor om programrum i Canvas? Mejla info@kth.se .

Innehållsansvarig:e-learning@kth.se
Tillhör: KTH Intranät
Senast ändrad: 2023-08-14