Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Drop in med tema: struktur i Canvas

Vi på E-lärande välkomnar dig som lärare till drop in-support över Zoom med temat "struktur i Canvas". Under drop-in-tillfället kommer du att kunna prata med anställda hos E-lärande och få svar på frågor om digital undervisning samt de systemstöd/digitala verktyg som KTH tillhandahåller, med mest fokus på dagens tema.

Tid: To 2021-08-19 kl 12.00 - 13.00

Plats: Zoom

Språk: Svenska eller engelska

Exportera till kalender

Utökad support i slutet av augusti

Under veckorna 33 och 34 (16:e till 27:e augusti) utökar enheten E-lärande sin support för lärare, assistenter och administratörer med många olika aktiviteter, inklusive aktiveten beskriven på denna sida.

Om du är intresserad av vad den utökade supporten erbjuder, läs mer om Augustisupport av E-lärande .

Vi tar emot frågor på både svenska och engelska.

Skillnad mellan vanlig och tematisk drop-in

En drop-in med ett tema har förberetts för tema-relaterade frågor, men du kan fortfarande ställa frågor som inte är relaterat till temat. Målet är att i första hand fånga upp de frågor relaterat till temat och därmed lämna de vanliga drop-in tillfällena till mer generella frågor.

Hur fungerar denna drop-in-workshop?

Drop-in-tillfället kommer ske över Zoom, där frågorna besvaras i breakout-rum. När du kommer in i Zoom-mötet räcker du upp den virtuella handen i Zoom för att ställa dig i kö, och när det är din tur flyttar vi in dig i ett breakout-rum där vi hjälper dig med det du undrar över.