Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Kollegial träffpunkt: Sysselsätta lärarassistenter

Kom och prata med andra lärare och oss på E-lärande om hur du sysselsätter din lärarassistent på bästa sätt. Få inspiration från andra lärare och dela med dig av dina erfarenheter. Kollegiala träffpunkten är ett öppet forum, och det är deltagarna som bestämmer innehållet.

Tid: Fr 2021-08-20 kl 09.00 - 10.00

Plats: Zoom

Språk: Svenska, engelska

Exportera till kalender

Utökad support i slutet av augusti

Under veckorna 33 och 34 (16:e till 27:e augusti) utökar enheten E-lärande sin support för lärare, assistenter och administratörer med många olika aktiviteter, inklusive aktiveten beskriven på denna sida.

Om du är intresserad av vad den utökade supporten erbjuder, läs mer om Augustisupport av E-lärande .

Träffa kollegor och utbyt erfarenheter

Kollegiala träffpunkter är ett nytt begrepp på E-lärande som är tänkt att vara ett öppet forum för lärare liknande gruppdiskussionerna under Storträffen och de öppna nätverksträffarna.

På de kollegiala träffpunkterna kommer du som lärare att få diskutera ett förbestämt ämne i mindre grupper med andra lärare, och sen sammanfatta vad ni kommit fram till tillsammans med alla grupper i slutet.

Dagens tema: Sysselsätta lärarassistenter

Lärarassistenter är väldigt hjälpsamma i en kurs, men hur sysselsätter du som lärare din lärarassistent på bästa och effektivaste sättet?

Förhoppningsvis kan du få nya infallsvinklar och idéer från andra lärare om dagens tema, och dela med dig av dina idéer och erfarenheter.