Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Lärandemål samt hur vi kan använda dem i Canvas

Välkommen till ett Lunch 'n' Learn-webbinarium om lärandemål och hur du kan tänka kring upplägg av lärandemål, målrelaterade betygskriterier och användningen av dessa för uppföljning eller bedömning i Canvas.

Tid: On 2021-09-08 kl 12.15 - 13.00

Plats: Online via Zoom

Språk: Svenska

Medverkande: Hans Havtun och Ulrika Nykvist.

Exportera till kalender

Webbinariet ges på svenska och kommer att spelas in.

Bedömning och uppföljning med lärandemål och målrelaterade betygskriterier

Vi går igenom teoretisk och praktisk användning av lärandemål och målrelaterade betygskriterier, samt mer praktisk hantering av lärandemål i Canvas.

Detta webbinarium riktar sig till all personal som jobbar praktiskt med utbildningen på KTH, och främst till lärare, examinatorer och kursansvariga som vill få en introduktion till hur du kan utveckla lärandemål. Vi tar avstamp i KTH:s riktlinje om kursplan, betygssystem och examination inom alla utbildningsnivåer (pdf 312 kB)  samt grundläggande kunskaper från KTH-kursen LH216V Utveckla lärandet med betygskriterier  och tittar tillsammans på hur vi kan använda lärandemål för uppföljning och bedömning i Canvas.

Mer om lärandemål

Läs mer på sidorna målrelaterade betygskriterier  och funktionen lärandemål i Canvas . Veckan efter webbinariet är du välkommen att fortsätta diskutera lärandemål under öppet utbildningsforum den 16 september .

Presentatörer

ulnil
Innehållsansvarig:e-learning@kth.se
Tillhör: KTH Intranät
Senast ändrad: 2021-09-16