Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Genomförande av kurs i Canvas

Canvas har många verktyg för olika läraktiviteter utöver en vanlig inlämningsuppgift. Dessa workshoppar går igenom några av de användbara verktygen, exempelvis kamratåterkoppling eller gruppuppgifter.

Beställ workshop

En workshop kan beställas av all personal som undervisar eller är kursadministrativa på KTH. Du hittar instruktionerna på sidan Workshoppar du kan boka av E-lärande .

Kamratåterkoppling och Ouriginal (60 min)

Du som lärare får utforska två funktioner i Canvas, kamratåterkoppling med funktionen "kamratrespons" (Peer review) och plagiatgranskning med textmatchningsverktyget Ouriginal.

Kamratåterkoppling och Ouriginal (60 min)

Kalender och grupper i Canvas (60 min)

Lär dig använda Canvas kalender och grupper i denna workshop, både enskilt och tillsammans. Du som lärare får praktisk, hands-on erfarenhet i att skapa grupper och fördela uppgifter till dem i Canvas. Du får även skapa mötestillfällen i Canvas kalender och lära dig arbeta med kalendern i koppling med grupper.

Kalender och grupper i Canvas (60 min)

Utveckla ditt Canvasrum (120 min)

Du som lärare får lära dig mer om hur den inbyggda strukturen i Canvas kan användas och anpassas för att utveckla tydligare och mer lättförståeliga Canvasrum.

Utveckla ditt Canvasrum (120 min)